zooplus използва cookies, за да може да Ви предложи отлично обслужване. Ако искате да използвате нашата страница, моля потвърдете тук cookie-използване.

Приложението zooplus

Изтегляне Изтегляне
Безплатна доставка над 79 лв.

Цени на доставка

При поръчки направени в нашия онлайн магазин на стойност над 79,00 лева, доставката е безплатна. Ако стойността на поръчката не надвишава 79,00 лева, фиксираната такса за доставка и обработка на пратката е на стойност 4,90 лева, в рамките на една поръчка, независимо от броя на пакетите или размера и теглото на пратката. Доставката се извършва при поръчки с минимална стойност от 59,00 лева (без включени транспортни такси).

Ако по технически или други причини, пратката и доставката протичат на няколко етапа, ние разбира се, таксуваме еднократно.

Страна Транспортни такси Безплатна доставка над Куриерска фирма
България 4,90 лв. 79,00 лв. DPD
Гърция 19,90 лв. DHL

Всички поръчки се предават, обикновено в рамките на 24-48 часа, до нашия диспечерски център. Ако продуктите са налични, Вашата поръчка ще пристигне в рамките на 4-7 работни дни, при Вас.

В България нашият доставчик е DPD. Моля, обърнете внимание, че разпределянето на пакетите е автоматичен процес и не може да бъде повлиян от клиент или от служител на zooplus АД.

Благодарим за Вашето разбиране!