Cosma snackies с пилешко 26 г

  • Cosma snackies с пилешко 26 г
  • Cosma snackies с пилешко 26 г
  • Cosma snackies с пилешко 26 г
  • Cosma snackies с пилешко 26 г

Най-любимите на котките: Cosma snackies изсушени чрез замразяване премиум - снаксове от 100% чисто месо или риба - натурални, без добавки на консерванти, оцветители и аромати, в практична тръбичка научете повече...

Cosma snackies с пилешко 26 г 5 5
5 оценки
398 zooТочки

Описание на продукта

Познатите ви лакомства Cosma snackies вече са с нова опаковка! Внимание: В преходния период Вашата доставка може да обхване продукти както със стария, така и с новия дизайн.

Cosma snackies: 100% чисто месо или риба

Един натурален снакс за котки от чисто месо или риба, приема се изключително добре дори и от най-придирчивите към храна котки!

Cosma snackies се произвеждат чрез сложния метод на сушене чрез замразяване, за да се запазят максимално за Вашия любимец всички важни хранителните и вкусови качества на суровините. При този процес, при ниска температура и за продължително време, се извлича водата от месото или рибата, при което се запазва техния пълен и интензивен вкус. Вашата котка ще усети невероятния вкус и високото качество на продукта, тъй като снаксовете от марката Cosma се произвеждат от месо и риба с качество, одобрено за консумация от човека.

Старателно подбраните суровини предлагат на Вашия любимец само най-доброто и могат да се закупят със следните вкусови разновидности:

 

  • смесена опаковка: с по една 1 тръбичка с пилешко 26 г, патешко 21 г, говеждо 23 г, риба тон 25 г
  • пилешко 26 г: вкусни парченца месо за любителите на птиче месо сред котките
  • патешко 21 г: вкусно патешко месо, с натурален вкус, прясно и пикантно
  • говеждо 23 г: подбрани парченца говеждо месо, с неустоим вкус и много харесвани от котките
  • риба тон 25 г: фини парченца от риба тон, за всички котки, любители на риба

Изсушените чрез замразяване снаксове от чисто месо или риба се препоръчват от ветеринарните лекари и професионалисти, занимаващи се с отглеждане на котки, тъй като те са много вкусни и благодарение на запазения си естествен вкус се приемат много добре от котките.

Изисканите лакомства от марката Cosma се предлагат в повторно затварящи се тръбички, благодарение на което ароматът на месото или рибата се запазва по-дълго време свеж. Снаксовете могат да се дават на котките по няколко пъти на ден като лакомство или пък да се смесят със нормалната храна. Вашата котка ще хареса великолепния естествен вкус!

Cosma snackies - това е уникален продукт, чрез който Вашата котка ще усети неустоимия естествен вкус на свежите продукти.

Тук ще намерите другите видове снаксове Cosma snackies:

Състав

Състав:
пилешко: 100% пилешко месо.
патешко: 100% патешко месо.
говеждо: 100% говеждо месо.
риба тон: 100% риба тон.

Аналитични елементи

суров протеин 79.0 %
мазнини 5.0 %
сурова пепел 4.5 %
влажност 5.0 %

Препоръки за хранене

Препоръки за хранене:
Давайте като лека закуска между храненията. При определяне на дневното количество храна за котката, не забравяйте да вземете предвид и тази, която тя получава под формата на лакомства и редуцирайте съответно.
Винаги оставяйте на разположение достатъчно прясна вода на котката си.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти