Cosma snackies XXL - риба тон 25 г

  • Cosma snackies XXL - риба тон 25 г
  • Cosma snackies XXL - риба тон 25 г
  • Cosma snackies XXL - риба тон 25 г
  • Cosma snackies XXL - риба тон 25 г

Перфектен за по-големи котки: натурален снакс с Премиум качество - Cosma snackies XXL. много големи парченца, от 100 % чисто месо от риба тон, внимателно сушени чрез замразяване. Натурален вкус! научете повече...

Cosma snackies XXL - риба тон 25 г 5 5
5 оценки
398 zooТочки

Описание на продукта

Познатите ви лакомства Cosma snackies вече са с нова опаковка! Внимание: В преходния период Вашата доставка може да обхване продукти както със стария, така и с новия дизайн.

Cosma Snackies XXL е натурален снакс за котки от чисто пилешко месо или риба. Отделните парченца от лакомството Cosma snackies XXL се изсушават по сложен метод чрез замразяване. При него, при ниска температура и продължителен период, се извлича водата от месото. По този начин важните хранителни вещества и интензивния естествен вкус на съставките остава изцяло запазен за Вашия малък любимец.

Cosma Snackies XXL са без изкуствени добавки и не съдържат оцветители, атрактанти и консерванти. Изсушените чрез замразяване снаксове от чисто месо или риба се препоръчват от ветеринарните лекари и професионалисти, занимаващи се с отглеждане на котки, тъй като те са много вкусни и благодарение на запазения естествен аромат, се приемат много добре от котките.

Големите парченца доставят по-продължителна наслада и също така са идеални за всички котки от по-големи породи.

Лакомството Cosma snackies XXL се предлага в следните вкусови разновидности:

 

  • риба тон 25 г: фини парченца риба тон, за всички "приятели на рибата"
Висококачествените лакомства Cosma snackies XXL се предлагат затваряща се опаковка-тръбичка, благодарение на което ароматът на месото или рибата се запазва по-дълго време свеж. Снаксовете могат да се дават на котките по няколко пъти на ден като лакомство или пък да се смесят със нормалната храна. Вашата котка ще хареса великолепния естествен вкус!

Cosma snackies XXL снакс за котки - чист, натурален вкус за всички котки!

 

Състав

Състав:
100 % риба тон

Аналитични елементи

суров протеин 89.4 %
мазнини 1.9 %
сурови влакнини 2.5 %
сурова пепел 4.3 %
влажност 6.0 %

Препоръки за хранене

Препоръки за хранене:
Давайте като лека закуска между храненията. При определяне на дневното количество храна за котката, не забравяйте да вземете предвид и тази, която тя получава под формата на лакомства и редуцирайте съответно.
Винаги оставяйте на разположение достатъчно прясна вода на котката си.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти