Purizon Adult агнешко и риба 400 г

  • Purizon Adult агнешко и риба 400 г
  • Purizon Adult агнешко и риба 400 г
  • Purizon Adult агнешко и риба 400 г
  • Purizon Adult агнешко и риба 400 г
  • Purizon Adult агнешко и риба 400 г
  • Purizon Adult агнешко и риба 400 г

Висококачествени съставки за природосъобразното хранене на Вашата котка. С вкусно агнешко месо и прясна роба, без житни продукти, високо съдържание на протеини от 70 % месо и риба научете повече...

Purizon Adult агнешко и риба 400 г 5 2
2 оценки
Снимки на продукта от клиенти
научете повече
488 zooТочки

Описание на продукта

Сухата храна Purizon е съобразена с естественото хранене на котките, които по природа са месоядни животни. Като храна с Премиум-качество, Purizon включва висок дял от 70 % подбрано месо и риба . В нея се съдържа много подбрано прясно агнешко месо от Нова Зеландия, прясно уловена херинга от Северно море, както и други хранителни съставки като например висококачествено масло от херинга - без зърнени добавки. Вместо зърнено-житни култури или ориз Purizon съдържа висококачествени плодове, зеленчуци и различни, подбрани билки. Съставките в Премиум храната Purizon осигуряват на организма жизнено необходими витамини и минерали и поддържат здравето и жизнеността на Вашата котка. Благодарение на специалния начин на приготовление на храната за котки Purizon, се запазват, както хранителните вещества, така също и първоначалния вкус на продуктите.

Храната за котки с Премиум-качество Purizon убеждава със своите предимства:

  • 70 % подбрано месо и риба
  • 30 % плодове, зеленчуци и билки
  • 0 % зърнени добавки
  • високо съдържание на протеини (42 %)
  • високо съдържание на незаменими мастни киселини омега-3- и омега-6
  • прецизна преработка на суровините
  • без изкуствени консерванти, оцветители и атрактанти
  • без лактоза и глутен
Purizon: Натурални съставки с най-високо качество - за целесъобразно и балансирано хранене на Вашата котка.
70 % подбрани меса и риби, 30 % плодове, зеленчуци, билки, растения, витамини и минерали, 0 % зърнени добавки.

Подробна информация за храната за котки Purizon ще намерите по-долу:

  1. 44 % съдържание на протеини: Тъй като котките по природа са месоядни животни, те се нуждаят от съдържаща месо и богата на протеини храна. Високото съдържание на протеини поддържа здравето и жизнеността на Вашата котка. Освен това протеините могат да се оползотворяват и като добър източник на енергия.

  2. Висок дял на вкусно агнешко месо: осигурява лесно усвоими протеини за организма на Вашата котка.

  3. Прясно уловена херинга: естествено богати на незаменими мастни киселини омега-3- и омега-6 - за поддържане на здрава кожа и лъскава козина.
  4. Изцяло без зърно-житни култури: зърното и житата често се използват като евтини източници на протеини и енергия в сухата храна за котки. Но тъй като в дивата природа котките не биха се хранили със зърно и жита, техният храносмилателен тракт не е пригоден да усвоява големи количества от тези храни. Прекомерното хранене със зърнено-житни храни, според ветеринарните лекари, може да доведе до проблеми със здравето, наднормено тегло и последващи усложнения. Поради тази причина производителите на Purizon изцяло се отказват от добавяне на зърно и жита в храната за котки

  5. Плодове и зеленчуци като една здравословна алтернатива - вместо зърнени храни или ориз, за приготвянето на сухата храна Purizon се използват висококачествени плодове и зеленчуци, които поддържат доброто здраве и жизнеността на Вашата котка:
    • Ябълките, касисът и червените боровинки съдържат витамини и са естествено богати на антиоксиданти
    • Нарът е естествено богат на витамин C, калций, желязо и калий
    • Морковите съдържат бета-каротин, който в организма се преобразува във витамин А
    • Спанакът е естествено богат на витамин A и C и съдържа много желязо
    • Граховите влакнини осигуряват на организма важни баластни вещества и подпомагат функцията на червата
    • Екстрактите от гроздови семена и зелен чай имат антиоксидантно действие
    • Картофите са хранителни и доставят на организма витамини от групата В, витамин C, както също и минерали

  6. Полезни за здравето растения: в естествената си среда котките инстинктивно ядат треви и растения, които имат положителен ефект върху общото им добро състояние. За това храната за котки Purizon съдържа също и подбрани билки.
    • Семената от псилиум са богати на разтворими баластни вещества, които стабилизират нивото на кръвната захар и се грижат за доброто храносмилане
    • Люцерната е естествен източник на калций
    • Корените от куркума са естествено богати на антиоксиданти и имат противовъзпалителни свойства

  7. Пребиотичните фрукто-олигозахариди (FOS): поощряват растежа на полезните бактерии в чревния тракт и поддържат доброто храносмилане на котката
  8. Глюкозамин и хондроитин: подпомагат възстановяването на хрущяла и подвижността на ставите
  9. Тауринът: е важна аминокиселина, която обаче не се произвежда от организма на котките в достатъчни количества. Той преди всичко е необходим за добрата сърдечна дейност и за зрението.

Purizon е висококачествена, пълноценна храна за израснали котки от всички породи. Храната се предлага в опаковки от 400 г, 2,5 кг и 7,5 кг (3 x 2,5 кг).

Състав

Състав:
28 % прясно агнешко месо, обезкостено, 26 % сушено агнешко месо, 10 % картофи, 5 % животинска мазнина, 2 % сушено яйце, 1,5 % прясна, обезкостена херинга, 1,5 % сушена херинга, рибено масло (100 % масло от херинга), хидролизирани животински протеини, грахови влакнини, сушени моркови, инулин, фрукто-олигозахариди, маннан-олигозахариди, 0,5 % сушени боровинки, сушени ябълки, сушен спанак, 0,3 % псилиум, сушен черен касис, сушен сладък портокал, сушен нар, натриев хлорид, суха бирена мая, 0,2 % корени от куркума, 0,12 % глюкозамин, 0,09 % хондроитин сулфат, екстракт от невен.


Kcal на килограм: 3,915 kcal/кг

Добавки / на килограм:
Хранителни добавки: витамин A 18.000 IU, витамин D3 1.200 IU, витамин E 600 мг, витамин C 300 мг, ниацин 150 мг, пантотенова киселина 50 мг, витамин B2 20 мг, витамин B1 10 мг, витамин B6 8,1 мг, биотин 1,5 мг, фолиева киселина 1,5 мг , витамин B12 0,1 мг, бета каротин 1,5 мг, холин хлорид 2.500 мг
Микроелементи: цинков хелат 910 мг, манганов хелат 380 мг, железен хелат 250 мг, меден хелат 88 мг, селенометионин 0,8 мг
Аминокиселини: DL-метионин 4.000 мг, таурин 4.000 мг, L-карнитин 300 мг
Растителни добавки: екстракт от Алое Вера 1.000 мг, екстракт от зелен чай 100 мг


Purizon е пълноценна храна за израснали котки.

Аналитични елементи

суров протеин 42.0 %
мазнини 20.0 %
сурови влакнини 1.8 %
сурова пепел 8.9 %
калций 1.6 %
фосфор 1.3 %
омега-3 мастни киселини 0.9 %
омега-6 мастни киселини 3.4 %

Препоръки за хранене

Препоръки за хранене:
Всяка котка е индивидуална и различна от другите. Поради това тези данни са само приблизителни. Действителните потребности от храна на Вашата котка могат да варират в зависимост от породата, активността и възрастта на животното. Преминаването към нова храна трябва да става бавно и постепенно в рамките на един период от около 2 седмици. Храната да се дава на котката суха. Да се осигури постоянно прясна вода за пиене. Да се съхранява на сухо и проветриво място.


тегло на котката дневно количество храна
2 кг 30 - 40 г
2,5 кг 35 - 45 г
3 кг 40 - 50 г
3,5 кг 45 - 60 г
4 кг 50- 65 г
4,5 кг 50 - 70 г
5 кг 60 - 80 г
5,5 кг 65 - 85 г
6 кг 70 - 90 г
6,5 кг 70 - 95 г

Оценка/и

Последните оценки на клиенти