LED Pointer Catch the Light играчка - светеща точка

  • LED Pointer Catch the Light играчка - светеща точка
  • LED Pointer Catch the Light играчка - светеща точка
  • LED Pointer Catch the Light играчка - светеща точка

Интерактивна играчка за котки, вашата котка може да се занимава часове с нея, светлинен лъч под формата на риба, продължителност на светене около 100 часа. Дължина: около 5 см научете повече...

LED Pointer Catch the Light играчка - светеща точка 5 9
9 оценки
349 zooТочки

Описание на продукта

С тази играчка може да занимавате с часове вашия любимец с "меки лапички". LED Pointer Catch the Light излъчва малък светлинен лъч с формата на риба. Позволете на лъча-риба да подскача из цялата стая, над пода и мебелите, по стените и отново да се спуска надолу - несъмнено е, че Вие и Вашата котка ще се забавлявате много по време на улова на рибата!

Описание на играчката LED Pointer Catch the Light:

  • LED - светлинен диод с риба като мотив
  • продължителност на светене около 100 часа
  • включително 3 батерии, тип: CX927
  • дължина: около. 5 см

Моля обърнете внимание:
На котката ви няма да се хареса да гони дълго неуловима плячка. За да избегнете нейното разочарование не трябва да играете продължително време с играчката LED Pointer Catch the Light. Освен това е добре по време на играта да дадете на котката малко лакомство като награда или впоследствие да продължите или завършите играта с играчка, която котката може да улови (например въдица, топка или играчка-мишка). Така котката ще е доволна от успеха си при лова и ще се радва да играе отново с малката рибка.

Важно: Не насочвайте светлината на лазера директно към очите, тъй като това може да доведе до здравословни проблеми!

Клас на опасност 2: достъпното лазерно лъчение е само в диапазона на видимия спектър. [400 nm до 700 nm]. При краткотрайно облъчване (до 0,25 сек) но е безопасно за окото.

Указания за рециклиране на батериите (BattV)

В обхвата на доставката на много от уредите са включени и батерии, които служат, например за задействане на дистанционно управление. Също и в самите уреди е възможно да са вградени батерии или акумулатори. Във връзка с разпространяването на тези батерии или акумулатори, съгласно указанията за рециклиране на батерии, ние като търговци, сме задължени да уведомим нашите клиенти за следното:
Изхвърлянето на батерии в нормалните битови отпадъци не е разрешено. Молим да изхвърляте използваните батерии, съгласно законовите разпоредби на определените общински сметища или да ги предавате безплатно в регионалната търговска мрежа. Получените от нас батерии, след тяхното използване, можете директно да предадете на по-долу посочения адрес или срещу заплащане да ги изпратите по пощата на същия адрес.

Zooplus AG Vertriebszentrum
Marktal 3
99880 Hörselgau

Батериите, съдържащи вредни вещества, са обозначени със символа - "задраскана кофа за отпадъци" и с изписан химически знак на тежкия метал, който е определящ при класификацията за вредност. Cd е обозначение за кадмий, Pb за олово и Hg за живак.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти