Feringa Menu Duo заек и пуешко с ракитник и котешка мента - 6 x 200 гр

  • Feringa Menu Duo заек и пуешко с ракитник и котешка мента - 6 x 200 гр

Близка до природната премиум храна за котки с месо или риба, без зърнени продукти; комбинация от прясно преработено месо или риба, обогатени с билки и зеленчуци. С витамини и таурин научете повече...

Feringa Menu Duo заек и пуешко с ракитник и котешка мента - 6 x 200 гр 5 4
4 оценки
Снимки на продукта от клиенти
научете повече
721 zooТочки

Описание на продукта

Приготвеното с много старание и любов, меню Feringa Menu Duo съдържа прясно преработено месо или риба, обогатени с билки и със зеленчуци или плодове. Feringa убеждава с качествата си на природосъобразна храна за котки, съдържаща много месо и без зърно. Хранителните вещества в отделните сортове се доближават до тези, съдържащи се в естествената храна на котките. Храната се произвежда в малко семейно предприятие в Германия. Благодарение на специалния начин на преработка на грижливо подбраните съставки се запазват полезните вещества и неподправеният вкус на тази висококачествена храна. Тъй като храносмилателната система на котките не е устроена да преработва по-големи количества зърнени храни, производителите на Feringa са се отказали напълно от добавянето на зърно и жито в храната. Комбинираните Duo-сортове на консервите Feringa ще се харесат дори и на най-капризните домашни любимки, тъй като са с качеството на домашно приготвена храна.

Кратък преглед на предимствата на храната за котки Feringa Menu Duo:

  • Два източника на протеини:
    Feringa Menu Duo се приготвя от два вида месо или от един вид месо и един вид риба.
  • Високо съдържание на месо от 70%:
    всеки сорт се приготвя от прясно месо или риба. Тъй като котките са месоядни животни, Feringa се доближава до естествената храна на котките.
  • Без зърно - без глутен:
    при производството на храната Feringa съзнателно се избягва използването на каквито и да било зърнени култури, тъй като храносмилателната система на котките не е пригодена да преработва по-големи количества зърно. По тази причина рецептурите, не съдържащи зърно, са в основата на отговарящата на естествените потребности на котките храна. В храната Feringa няма добавен глутен.
  • Щадящо съставките преработване:
    всички съставки първоначално се добавят в студен вид и впоследствие се сваряват внимателно, така че ценните хранителни вещества в голяма степен да запазят свойствата си.
  • Строго спазване на регламентираните съставки:
    в храната Feringa се използват единствено съставки, изрично упоменати като такива.
  • Съставки с високо качество:
    в храната Feringa съзнателно и по убеждение се избягва използването на месно и костно брашно, вторични растителни продукти с по-ниско качество, отпадъци от заклани животни, оцветители, консерванти, аромати и синтетични атрактанти.
  • С витамини и таурин:
    чрез добавянето на таурин и витамини организмът на котката се захранва с всички основни хранителни вещества, важни за балансиран начин на хранене.
  • Идеално съотношение между калций и фосфор:
    съотношението между калций и фосфор е от голямо значение за здравословното хранене на котките. В тези продукти на Feringa съотношението между калций и фосфор е 1,2 към 1.
  • Ценни баластни вещества:
    Feringa съдържа пресни и лесни за усвояване зеленчуци и билки, които снабдяват организма на Вашата котка с важните за храносмилането баластни вещества.
  • Без соя и без лактоза:
    в качеството си на висококачествена премиум храна сортовете от Feringa Menu Duo не съдържат соя и лактоза, благодарение на което са много подходящи за чувствителни към храни котки.
  • Произведена в семейно предприятие:
    консервираната храна Feringa се произвежда с много любов и старание в малко семейно предприятие в южната част на Германия. Най-важното за производителите на Feringa е храната да е природосъобразна и да отговаря на специфичните нужди на котките.
Feringa - с качествата на приготвена с много любов домашна храна! За естествено и природосъобразно хранене на Вашата котка.

Състав

Състав:
Заек и пуешко с ракитник и котешка мента: 50% включващи: пуешки сърчица, пуешко месо, пуешки черен дроб, пуешки шийки, 26,9% бульон, 20%, включващи заешки сърчица, черен дроб, бял дроб, 2% ракитник, 1% минерали, 0,1% котешка мента.

Добавки/на кг (за всички сортове):
Хранителни добавки: витамин D3 200 IU, витамин E (рацемичен алфа-токоферил ацетат) 30 мг, цинк (като цинков сулфат, монохидрат) 15 мг, манган (като манганов-(ll)-сулфат, монохидрат) 3 мг, йод (като калциев йодат безводен) 0,75 мг, селен (като натриев селенит) 0,03 мг, таурин 1.500 мг, Технологични добавки: гума касия 1.000 мг.

Аналитични елементи

суров протеин 10.2 %
мазнини 5.4 %
сурови влакнини 0.4 %
сурова пепел 2.6 %
калций 0.29 %
фосфор 0.26 %
влажност 80.0 %

Препоръки за хранене

Препоръки за хранене:
Израснали котки (3 - 4 кг) се нуждаят дневно от 200 г - 250 г храна, в зависимост от тяхната възраст и степен на активност. Поднасяйте храната със стайна температура. Подсигурявайте на котката достатъчно вода за пиене.

Пълноценна храна за котки.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти