Turbinio - въртяща се играчка с мотор и мишка

  • Turbinio - въртяща се играчка с мотор и мишка

Иновативна играчка за котки - с мотор, движи се сама и чрез автоматичните движения подбужда към игра, с укрепена към въженце мишка-играчка. Диаметър на топката около 9 см научете повече...

Turbinio - въртяща се играчка с мотор и мишка 5 2
2 оценки
Снимки на продукта от клиенти
научете повече
981 zooТочки

Описание на продукта

Играчката "Turbinio" е идеалното занимание за Вашата котка.
Дори ако просто не разполагате с време, за да играете с вашия любимец, то Turbinio е идеалното средство против скуката.

Чрез автоматични движения мишката се дърпа с въженцето към топката и така тази играчка винаги подбужда котката към игра.

Топката е направена от пластмаса, в нея има мотор, който се задвижва с батерии.

Батериите не са включени в обхвата на доставката!

Указание: Както при всеки друг продукт, и тук трябва да наблюдавате любимеца си по време на заниманията с играчката. Моля проверявайте продукта редовно за повреди и скъсвания. Заменете играчката с нова, ако старата е дефектна или липсват части от нея. В противен случай не са изключени наранявания на животното. Цветовете на артикула могат за се различават от тези на снимката.

Указания за рециклиране на батериите (BattV)

В обхвата на доставката на много от уредите се включват и батерии, които например служат за дистанционно управление. Също и в самите уреди е възможно да са вградени батерии или акумулатори. Във връзка с продажбата на тези батерии или акумулатори, съгласно указанията за рециклиране на батерии ние като търговци, сме задължени да уведомим нашите клиенти както следва:
Не е разрешено да се изхвърлят батериите в нормалните битови отпадъци. Моля изхвърляйте използваните батерии съгласно законовите разпоредби на определените общински сметища или ги предайте безплатно в регионалната търговска мрежа. След използването на получените от нас батерии, може директно да ги предадете на по-долу посочения ни адрес или да ги изпратите срещу заплащане по пощата.

Rhenus AG & Co. KG
Zooplus AG Vertriebszentrum
Marktal 3
99880 Hörselgau

Батериите, съдържащи вредни вещества, са обозначени със символа - "задраскана кофа за отпадъци" и е изписан химическия знак на тежкия метал, който е определящ при класификацията за вредност. Cd е обозначение за кадмий, Pb за олово и Hg за живак.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти