Lukullus птиче месо и агнешко - 1 x 400 г

  • Lukullus птиче месо и агнешко - 1 x 400 г
  • Lukullus птиче месо и агнешко - 1 x 400 г

Lukullus е фина храна за всички малки сладокусници - близка до естествената храна на кучета, приготвена от подбрани, вкусни съставки, различните сортове могат да се поръчат отделно в консерва от 400 г научете повече...

Lukullus птиче месо и агнешко - 1 x 400 г 5 1
1 оценка
Снимки на продукта от клиенти
129 zooТочки

Описание на продукта

Пълноценната храна за кучета Lukullus е с много богата рецептура. Старателно подбраната комбинация от животински протеини, растителни съставки и полезни масла осигурява на Вашето куче всички необходими му хранителни вещества. Тази храна не съдържа изкуствени добавки, тъй като природата осигурява всичко, от което се нуждае Вашия любимец.
Съставките в храната се преработват пресни и по специален начин. Благодарение на това се запазва първоначалния, естествен вкус на месото и зеленчуците и се съхраняват хранителните им вещества.
Пълноценната, здравословна и вкусна храна Lukullus захранва Вашето куче с всичко, от което то има нужда. Тъй като Lukullus се доверява на силата на природата!
Деликатесната натурална храна за кучета Lukullus е по-различна от другите храни и се отличава с уникалната композиция от различни съставки:
  • съдържанието на месо от 65 % е в основата на здравословното хранене на кучетата, съобразно с тяхната природа. Използваните в храната меса и карантии са подложени на постоянен качествен контрол и гарантират добрия прием на храната
  • полезните въглехидрати или влакнини подпомагат обмяната на вещества
  • зеленчуците и плодовете придават на това меню невероятно свеж вкус и осигуряват необходимите на организма витамини
  • храната е обогатена с различни масла, които поддържат лъскава козина и здрава кожа, тъй като те са естествено богати на омега-3- и омега-6-мастни киселини
  • това е напълно натурална храна без химически добавки и консерванти
Разработената с много внимание рецептура на сорта храна Lukullus птиче и агнешко месо с картофи, глухарче и масло от гроздови семки съдържа висококачествено месо от домашни птици и агнешко месо. Тази вкусна комбинация осигурява на Вашето куче висококачествени протеини. Пресните картофи допълват менюто с полезни въглехидрати. Шепа глухарче, добавено в състава, подпомага храносмилането и придава специфичен аромат на тази пълноценна храна за кучета. Рецептурата е обогатена с малко масло от гроздови семена, което съдържа ненаситени мастни киселини и витамин Е, полезни за доброто здраве на кожата и козината. Сортът Lukullus птиче и агнешко месо не съдържа глутен!

Вкусният сорт Lukullus пуешки сърца и гъшо месо с ечемик, праз лук и масло от жълт кантарион е вкусно меню за Вашето куче с много високо съдържание на протеини. Пуешките сърца в комбинация с гъшо месо се причисляват към изключително богатите на протеини меса, тъй като те като мускулно месо съдържат много висок дял на белтъчини. Ечемикът допълва менюто с ценни витамини. Добавеният праз лук осигурява на Вашето куче екстра доза витамин С, а няколко капки масло от жълт кантарион придават завършен вид на храната и помагат за добрата обмяна на веществата и за красива козина. Lukullus пуешки сърца и гъшо месо не съдържа глутен!

Фината композиция от заешко и дивечово месо с кафяв ориз, ябълки и ленено масло на първо място се отличава със съдържанието си на полезно дивечово месо. Защото дивите животни имат най-доброто месо, растат свободно и се прехранват от природата. Комбинацията от постното дивечово месо с крехко заешко месо е изключително полезна и осигурява на организма на Вашето куче много висококачествени протеини. Ябълките са източник на допълнителни витамини и придават свежест на храната. Кафявият ориз осигурява достатъчно баластни вещества. Лененото масло с високото си съдържание на омега-3-мастни киселини дооформя рецептурата и допринася за доброто състояние на козината и кожата. Сортът храна Lukullus със заешко и дивечово месо не съдържа глутен!
 

Lukullus Naturkost für Hunde


Допълнителна информация за отделните сортове храна ще намерите на следните линкове:

Следните сортове внасят допълнително разнообразие в ежедневното меню на Вашия любимец:

Състав

Състав:
птиче месо и агнешко с картофи, глухарче и масло от гроздови семки:
66 % месо и вътрешности (сърце, черен дроб, месо, бял дроб, шкембе, воденички) само от птиче и агнешко месо, месен бульон, картофи, глухарче, минерали, масло от гроздови семки.
заешко месо и дивеч с кафяв ориз, ябълки и ленено масло:
66 % месо и вътрешности (сърце, черен дроб, месо, стомах, шкембе), само от заешко и дивеч, месен бульон, ябълки, ориз, минерали, ленено масло.
пуешки сърца, гъшо месо, праз и масло от жълт кантарион:
66 % месо и вътрешности (сърце, черен дроб, месо, воденички, шийки) само от пуешко и гъшо месо, месен бульон, ечемик, праз, минерали, масло от жълт кантарион.

Добавки:
витамин A (3.000 IU/кг), витамин D3 (200 IU/кг), витамин E (30 мг/кг).

Препоръки за хранене

Препоръки за хранене::
Дневно около 400 г Lukullus консервирана храна на 10 кг тегло.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти