Lukullus Junior пилешко и телешко месо 6 х 400 гр

  • Lukullus Junior пилешко и телешко месо 6 х 400 гр
  • Lukullus Junior пилешко и телешко месо 6 х 400 гр

Финната натурална храна Lukullus Junior пишелко и телешко месо за пеленацета и подрастващи кученца, естествено хранене, идеално съобразено с индивудуалните нужди, с повече калции за бърз растеж научете повече...

Lukullus Junior пилешко и телешко месо 6 х 400 гр 5 4
4 оценки
Снимки на продукта от клиенти
905 zooТочки

Описание на продукта

Lukullus Junior храната за най-малките е основна и се препоръчва на пеленачета и подрастващи кученца - комбинира животински протеини, растителни съставки и пълноценни масла. Богата рецентура допринася Вашето младо куче да получава всички необходими хранителни съставки - напълно чисти и без химични добавки като окусители, оцветители или консерванти.Защото прородата доставя всичко, от което младото куче се нуждае! Всички съставки са прясно и грижливо приготвени. Така се запазва естественият и натурален вкус на месо и зеленчуци както и цялото хранително и витаминно съдържание. Lukullus се доверява на силата на природата.

Lukullus Junior е максимално пригоден за индивидуалните нужди на малките кученца: Повишеното използване на енергия бива наваксано чрез протейновата комбинация от крехки пуешки сърца и сочно агнешко месо.Допълнителното количество калций се грижи за правилното развитие на костите и захапката, като така се осигурява хармоничното израстване на малките кученца. Храната с високо качество е богата на минерали и витамини, жизнено необходими на Вашето куче.

Lukullus финна натурална храна в различна и се отличава с единствена по рода си комбинация от съставки:
  • Над 65 % месо осигуряват добра основа за едно богато хранене. Използваното месо и вътрешностите са минали през строг контрол по качеството и се радват на голямо одобрение.
  • Овесени ядки и моркови допълват хранителното меню с баластни вещества, които стимулират обмяната на веществата.
  • Завършекът с ленено масло придава блясък на козината и заздравява кожата, защото маслото е богато на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини.
  • Естествено приготвени храни, без химични добавки като овкусители, оцветители както и консерванти .
Приготвена с любов по специална рецепта, вкусната комбинация Lukullus Junior пилешко и телешко месо с овесени ядки, моркови и ленено масло е особено богара на протеини храна за пеленачета и малки подрастващи кучета. Менюто съдържа много баластни вещества, заради лесно смилаемите овесени ядки. Комбинацията от пилешко и телешко месо са богати на протеини. Повече витамини и свежест благодарение на морковите получават малките любимци. Малкото ленено масло придава последния завършек,за да бъде рецептата допълнена с ненаситени мастни мазнини и витамин Е е хубава кожа и козина.


Пробвайте Lukullus Junior в другите разновидности пуешки сърца и ангешко месо с просо, ябълки и гроздово масло!

И най-голямото куче е било някога пеленаче . (Joaquin Miller)

Състав

Съдържание:
Пилешко и телешко месо с овесени ядки, моркови и ленено масло:
33 % пилешко месо, пилешкп сърце, пилешки черен дроб, пилешки корем, пилешки гушки, 33 % телешко месо, телешко сърце, телешки черен дроб, 3 % моркови, 3 % овесени ядки, 1 % минерали, 0,5 % ленено масло, 26,5 % бульон от месо.

Добавки/кг:
Хранителни добавки: Витамин D3 320 I.E., Цинк като цинковсулдат, монохудрат 24,0 мг, манган като манганов двусулфат, монохидрат 3,0 мг, йод като калциевйодат, безводен 1,2 мг, селен (като натриевселинит) 0,03 мг.
Технологични добавки: Cassia Gum 1.000 мг

Аналитични елементи

суров протеин 10.5 %
мазнини 6.8 %
сурови влакнини 0.3 %
сурова пепел 2.0 %
калций 0.3 %
фосфор 0.2 %
влажност 75.0 %

Препоръки за хранене

Количесто храна за 1 куче в гр/ден по данни на производителя
Всяко куче е различно. "Горепосочените количества са ориентировачни стойности. Нуждите и хранителният режим са строго индивидуални и зависят от дейностите и възрастта на Вашето куче. "
Тегло при порастнало куче bis 3 месеца 4 - 6 месеца 7 - 18 месеца
до 5 кг 200 гр - 400 гр 400 гр 400 гр
6 - 15 кг 400 гр - 800 гр 400 гр - 1.000 гр 400 гр - 800 гр
16 - 30 кг 800 гр - 1200 гр 800 гр - 1.600 гр 800 гр - 1.200 гр

Оценка/и

Последните оценки на клиенти