Rocco Sensitive е висококачествена пълноценна храна за кучета със специални изисквания към храната. Тази вкусна основна храна на Rocco се състои от подбрани източници на протеини и въглехидрати, които служат за намаляването на непоносимостта на храната. Рецептата на Rocco Sensitive използва само един животински и само един растителен източник на протеини. Това намалява риска от проява на алергична реакция. Тъй като сухата храна също може да предизвика алергия, поради лесното развъждане на акари в нея, препоръчваме чувствителните кучета да се хранят с консервирана храна, произведена от качествени продукти.
Предимствата на Rocco Sensitive, накратко:
- Само един източник на животински протеини и на въглехидрати
- Напълно подходяща за кучета, които реагират алергично на определени хранителни съставки
- Много подходяща при проблеми със стомашно-чревния тракт
- Хипоалергенна
- Полезна и при проблеми с кожата или козината
- Без консерванти
- Агнешко с ориз:
изключително само агнешко и изключително само ориз за 100% поносимост! Без глутен! - Пиле с картофи:
изключително само пилешко и изключително само картофи за 100% поносимост! Без зърно и глутен! - Дивеч с макарони:
изключително само дивеч и изключително само макарони (пълнозърнести спирали от твърда пшеница) за 100% поносимост! - Пуйка с картофи:
> изключително само пуешко и изключително само картофи за 100% поносимост! Без зърно и глутен!
Далеч не всички меса са еднакви по качество. Rocco Sensitive се произвежда без формовано месо и се приготвя само и единствено с прясно месо. Производителят гарантира, че храната не съдържа нискокачествени месни субпродукти, животински брашна (като костно брашно), и растителни белтъчни пълнители (например соя).
Без свинско месо
Rocco Sensitive се състои само от един вид месо. Гарантирано!
Без химични оцветители, аромати и атрактанти
Rocco Sensitive използва само чисто месо с най-високо качество и не съдържа каквито и да е било химични добавки като аромати, оцветители и атрактанти. Продуктите са преработени чрез щадящ метод, така че ароматът на месо, хранителните вещества и структурата на храната да се запазят в максимална степен.