Wolf of Wilderness Adult 6 x 400 г

  • Wolf of Wilderness Adult 6 x 400 г
  • Wolf of Wilderness Adult 6 x 400 г
  • Wolf of Wilderness Adult 6 x 400 г

Природосъобразна, беззърнена консервирана храна за кучета, в съответствие с естествения начин на хранене на вълка, от чисто месо като единствен източник на протеини, с горски плодове, корени и билки научете повече...

Wolf of Wilderness Adult 6 x 400 г 5 2
2 оценки
Снимки на продукта от клиенти
научете повече
1157 zooТочки

Описание на продукта

Нашите любими четирикраки членове на семействата ни, които са винаги редом с нас, заслужават да се хранят с качествена и подходяща за тяхната натура храна.

Произходът от вълка прави от нашите кучета месоядни и всеядни животни, факт, който не се е променил с развитието на еволюцията. Поради това целта при разработването на беззърнените рецептури на храната Wolf of Wilderness е следването на първичните инстинкти на вълците и използването единствено на естествени за вълчата храна съставки. Изследвания във връзка с естествените навици на хранене на вълците показват, че вълчето меню се състои основно от месото на уловените животни в комбинация с горски плодове, корени и диви билки, които вълците поглъщат напр. със съдържанието на стомасите на плячката си. Тъй като в естествени условия вълкът почти не поема въглехидрати, делът на въглехидратите и в тази храна за кучета е малък, като при това не се използва зърно.

Беззърнените рецептури на Wolf of Wilderness включват минимум 66% чисто месо като единствен животински източник на протеини. То снабдява организма с лесносмилаеми белтъчини и се допълва единствено от горски плодове, корени и диви билки.
Миксът от горски плодове в комбинация с корени от глухарче и билки от гората и ливадите като теснолист живовляк, коприва и равнец същевременно е и източник на важни витални вещества, минерали и вторични растителни вещества.

Wolf of Wilderness – дива и автентична!

Wolf of Wilderness е налична в опаковки 6 x 400 г, включващи следните сортове:

  • Green Fields - агнешко с горски плодове, корени и диви билки:
  • кучетата обичат интензивния вкус на агнешкото. То е обогатено с червени боровинки и френско грозде.
  • Wild Hills - патица с горски плодове, корени и диви билки:
  • чистото патешко месо е източник на лесносмилаеми протеини и мазнини. Боровинките и малините придават завършек на храната.

Храната на WOLF OF WILDERNESS се отличава със следните качества:

  • 100% беззърнена и без глутен
  • с един вид протеини
  • висок дял на месото от минимум 66%
  • обогатена с горски плодове, корени и диви билки
  • ниско съдържание на въглехидрати
  • подходяща и за кучета, страдащи от непоносимост към зърното
  • произвежда се в Германия
  • без изкуствени консерванти, оцветители и овкусители

Тези качества способстват за балансиран прием на хранителни вещества и удовлетворяват изискванията към Wolf of Wilderness по отношение на автентичния начин на хранене.

Самостоятелна храна за израснали кучета от всички породи и големини.

Състав

Самостоятелна храна за израснали кучета от всички породи.

Състав Green Fields:
66%, състоящи се от агнешки сърца, агнешко месо, агнешки черен дроб, агнешки бял дроб, агнешки стомаси, 28,8% месен бульон, 2% френско грозде, 2% червени боровинки, 1% минерални вещества, 0,2% диви билки (корен от глухарче, коприва, теснолист живовляк, равнец).

Състав Wild Hills:
46%, състоящи се от говежди сърца, говеждо месо, говежди черен дроб, говежди бял дроб, говежди стомаси, 28,8% месен бульон, 20% състоящи се от патешки сърца, патешки черен дроб, 2% малини, 2% черни боровинки, 1% минерални вещества, 0,2% диви билки (корен от глухарче, коприва, теснолист живовляк, равнец).

Добавки на кг: хранително-физиологични добавки:
витамин D3 200 IU, витамин E под формата на all rac-алфа-токоферил ацетат 30 мг, цинк под формата на цинков сулфат-монохидрат 15 мг, манган под формата на манганов-(II)-сулфат-монохидрат 3 мг, йод под формата на калциев йодат 0,75 мг, селен под формата на натриев селенит 0,03 мг.

Технологични добавки:
гума касия 2.900 мг.

Аналитични елементи

суров протеин 9.5 %
мазнини 8.5 %
сурови влакнини 0.5 %
сурова пепел 3.0 %
калций 0.22 %
магнезий 0.0035 %
влажност 74.0 %

Препоръки за хранене

Препоръки за хранене:
Зададените количества са ориентировъчни. Действителните хранителни потребности на Вашето куче могат да варират в зависимост от породата, активността и възрастта на животното. Винаги подсигурявайте прясна вода за пиене и поднасяйте храната със стайна температура. След отваряне на консервата я съхранявайте на хладно място.

Тегло на кучето в кг Дневна потребност в г
5 кг 200 г
10 кг 400 г
20 кг 800 г
30 кг 1200 г
40 кг 1600 г

Оценка/и

Последните оценки на клиенти