Lukullus птиче и агнешко 6 х 400 гр

  • Lukullus птиче и агнешко 6 х 400 гр
  • Lukullus птиче и агнешко 6 х 400 гр

Lukullus фина натурална храна птиче и агнешко с картофи, глухарче и ленено масло - за естествено хранене на Вашия любимец, с вкусни и подбрани с любов съставки.
Познатото качество с нов дизайн! научете повече...

Lukullus птиче и агнешко 6 х 400 гр 5 1
1 оценка
Снимки на продукта от клиенти
научете повече
875 zooТочки

Описание на продукта

Добра новина: Храните Lukullus, с познатото Ви отлично качество, сега са с нов свеж дизайн на опаковката!
Внимание: В преходния период Вашата доставка може да обхване продукти както със стария, така и с новия дизайн.
Lukullus е самостоятелна кучешка храна, която се приготвя по специална рецепта. Комбинацията от животински протеини, растителни съставки и пълноценни масла се грижи Вашето куче да получава всички необходими вещества, без изкуствени добавки и консерванти. Защото природата доставя всичко, от което едно куче има нужда.
Всички съставки са прясно и грижливо приготвени. Така се запазва естественият и натурален вкус на месо и зеленчуци, както и цялото хранително и витаминно съдържание.
Пълноценна, здравословна и вкусна – храната за кучета Lukullus съдържа всичко, от което кучето се нуждае. Защото Lukullus се доверява на силата на природата.

Фината натурална храна за кучета Lukullus се отличава с неповторима комбинация от съставки:
  • Над 65% съдържание на месо: осигурява добра основа за едно богато хранене. Използваното месо и вътрешностите са минали през строг контрол на качеството и се радват на отличен прием.
  • Важните въглехидрати и баластни вещества ускоряват обмяната на веществата.
  • Зеленчуците и плодовете придават на менюто свеж вкус и го обогатяват с витамини.
  • Различни видове масла, богати на Омега-3 и -6 мастни киселини придават завършек на храната и се грижат за лъскава козина и здрава кожа.
  • Приготвена от естествени съставки, без химични вещества или консерванти.
Приготвена с любов по специална рецепта, вкусната комбинация от птиче и агнешко месо с картофи, глухарче и ленено масло се състои от висококачествено птиче и агнешко месо. Тази вкусна комбинация снабдява кучето Ви с висококачествени протеини. Пресните картофи допълват менюто с необходимите въглехидрати. Шепа глухарчета подобрява смилаемостта и усвояването на храната, като същевременно придава характерен и интересен вкус. Лененото масло придава завършек на тази храна и благодарение на съдържащите се в него витамин Е и ненаситените мастни киселини допринася за лъскава козина и здрава кожа.

Lukullus птиче и анешко не съдържа глутен!

Lukullus Naturkost für Hunde

Следните вкусови вариации Lukullus внасят още повече естествено разнообразие:

  • див заек и пуешко с круши, овесени ядки и масло от магарешки бодил
  • пуешки сърца, гъше месо, ечемик, праз и масло от магарешки бодил
  • заешко и дивеч с натурален ориз, ябълки и ленено масло
  • говеждо и пуешко с картофи, магданоз и слънчогледово масло Изпробвахте ли вече и сезоните менюта на Lukullus? За натурално разнообразие в купичката на нашите четириноги приятели през всеки годишен сезон.

    Препоръчваме Ви също:




  • Състав

    Състав:
    33 % съставени от птичи сърца, месо, черен дроб, воденички и шийки, 33 % съставени от агнешки сърца, месо, черен дроб, бял дроб и шкембе, 28,4 % месен бульон, 4 % картофи, 1 % минерални вещества, 0,1 % глухарчета, 0,5 % ленено масло.
    Добавки
    витамин D3 200 IU/кг, витамин E (all-rac- алфа-токоферолацетат) 30 мг/кг, биотин 300 мкг/кг, цинк (цинков сулфат монохидрат) 15 мг/кг, манган (манганов (II)- сулфат монохидрат) 3 мг/кг, йод (калциев йодат, безводен) 0,75 мг/кг.

    Аналитични елементи

    суров протеин 10.8 %
    мазнини 6.6 %
    сурови влакнини 0.6 %
    сурова пепел 2.2 %
    калций 0.23 %
    фосфор 0.18 %
    влажност 77.0 %

    Препоръки за хранене

    Препоръка за хранене:
    Следва да имате предвид, че посочените стойности са ориентировъчни. Вие трябва да напаснете дневното количество храна към индивидуалните енергийни потребности на Вашето куче, в зависимост от неговата порода, възраст и степен на активност. Винаги подсигурявайте на кучето си достатъчно прясна вода за пиене. Отворената консерва съхранявайте в хладилник.

    Тегло на кучето Дневна дажба
    5 кг 335 г
    10 кг 565 г
    20 кг 955 г
    30 кг 1295 г
    40 кг 1605 г

    Оценка/и

    Последните оценки на клиенти