Пищялка прасенце - прибл. 17 см, розово

  • Пищялка прасенце - прибл. 17 см, розово
  • Пищялка прасенце - прибл. 17 см, розово

Играчка за кучета във форма на прасенце, с оригинален животински глас, подтиква към игра чрез грухтене, с полиестерен флис отвътре , лесно за хващане за кучето, много устойчива; изработена от латекс научете повече...

Пищялка прасенце - прибл. 17 см, розово 5 2
2 оценки
295 zooТочки

Описание на продукта

Тази пищялка ще предложи много забавни игри на вашето куче. Играчката има пълнеж от полиестер и е изключително удобна за дъвкане и стискане. Пищялката издава смешен звук и затова няма да омръзне лесно и на най-взискателното кученце.

Обща информация за латексовите играчки:
Най-вече собствениците на кутрета и малки кученца трябва да избират предимно латексови играчки, защото в тази възраст зъбките са още много остри и кучетаа имат навик не само да оставят следи от зъби, но и да разкъсват играчката напълно. По тази причина могат да погълнат някоя част.

Латексът не се втвърдява в стомашно-чревния тракт и се изхварля лесно от организма, затова поглъщането на малко парченце е практически безвредно.

Указание:
Както при всеки друг продукт трябва да наблюдавате внимателно кучето когато използва играчката. Моля, проверявайте играта редовно и я заменете, ако се повреди или някоя част се изгуби, защото иначе животното може да се нарани.

Оценка/и

Последните оценки на клиенти