Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Фирмен портрет

Притежателите на домашни любимци могат да намерят в интернет на адрес www.zooplus.bg много информация по темата домашни любимци. С комбинацията от онлайн шопинг, информация, форум, забавление и съвети за здравето на Вашият любимец zooplus.bg е Вашият интернет помощник.

Фирмата
zooplus е водещa E-Commerce-фирма за стоки за домашни любимци в Германия. С комбинацията от шопинг(над 8.000 маркови продукти в интернет и шопинг каталога) и работа с клиенти (форум, онлайн ветеринар, списание)zooplus Ви предлага много по темата за домашните любимци.
Акционерното дружество zooplus е основано през 1999 година от Venture Capital финансиране. Към акционерите на частната компания, се включват Burda инвестиционен холдинг и британската финансова компания Zouk Ventures. Фирмата работи с около 40 съдружника и продължава да се развива в положителна посока.
Акционерно дружество zooplus е активно основно в Германия и Австрия (www.zooplus.de) но също така и в цяла Европа(www.zooplus.co.uk, www.zooplus.com, www.zooplus.fr).

Магазинът
Основният магазин (www.zooplus.de) предлага над 8.000 продукта за кучета, котки, риби, птици, малки животни и коне, които могат да бъдат поръчани по всяко време на денонощието. Доставката на стоката пристига след няколко работни дни директно до входната Ви врата. Сигурни начини за плащане. За притежатели на кучета и котки zooplus предлага допълнителен каталог за поръчки.

Отдел за клиента
Фирмено седалище:

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München
Germany
Към Формуляра за контакт.

Така ще ни намерите...