Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Информация за марките Acana и Orijen

Уважаеми любители на животните,

Наскоро взехме решение да преустановим сътрудничеството си с доставчикът, предлагащ продуктите на Champion Petfoods, марките Acana и Orijen.

Удовлетворението на домашните любимци и техните собственици е ключът към всички наши решения. В zooplus искаме да Ви предложим най-добрите брандове на добри цени, всеки ден. За съжаление вече не можем да гарантираме този наш ангажимент към клиентите си, продължавайки да предлагаме тези две марки.

В резултат на това ще премахнем и двете марки храна от нашата продуктова гама.

Много съжаляваме, че вече не можем да Ви предложим Acana и Orijen, но с удоволствие Ви препоръчваме като алтернатива други любими премиум марки на нашите клиенти:

Можете да получите безплатна мостра от горепосочените марки по Ваш избор тук: Kъм безплатните мостри

Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги готов да Ви помогне. Можете да се свържете с нас тук: Обслужване на клиенти

Често задавани въпроси

Защо Acana и Orijen вече няма да се предлагат в zooplus?
Удовлетворението на домашните любимци и техните собственици е ключът към всички наши решения. В zooplus искаме да Ви предложим най-добрите брандове, на добри цени всеки ден. За съжаление вече не можем да гарантираме този наш ангажимент към клиентите си, продължавайки да предлагаме тези две марки.

Колко време още ще се предлагат храните Acana и Orijen?
Нивото на запасите е различно в зависимост от вида на продуктите. Като цяло смятаме, че повечето продукти ще бъдат изчерпани до средата на февруари.

Моят домашен любимец обичаше продуктите на Acana и Orijen и бих искал да продължа да ги поръчвам в zooplus.
И двете марки вече няма да се предлагат в zooplus, но ние сме щастливи да Ви предложим алтернативни продукти, подходящи за Вашите домашни любимци.
Можете да получите безплатна мостра от горепосочените марки по Ваш избор тук: Kъм безплатните мостри

Какви са алтернативните марки, които мога да дам на моя домашен любимец?
Нашите клиенти могат да купуват алтернативни продукти - ние сме на разположение, за да Ви предоставим информация за различните видове храни за домашни любимци.
Например, на базата на предпочитанията на други наши клиенти, марките Purizon, Wolf of Wilderness и Wild Freedom могат да се разглеждат като алтернатива. Повече информация за тези марки храна можете да намерите тук:
Purizon: към магазина за кучета и котки на Purizon
Wolf of Wilderness: към магазина за кучета на Wolf of Wilderness
Wild Freedom: към магазина за котки на Wild Freedom

Ще промени ли zooplus решението си и ще започне ли скоро отново да предлага продуктите на Acana и Orijen?
Това решение не се очаква да се промени, тъй като сътрудничеството ни с доставчика повече няма да ни позволява да задоволяваме нуждите на нашите клиенти, предлагайки най-добрите продукти на изгодни цени. Ако обаче ситуацията се промени, ще преразгледаме решението си и може отново да започнем да предлагаме двете марки така, както беше през последните 10 години.

Champion Petfoods ли решиха да спрат сътрудничеството със zooplus?
След внимателно обмисляне, ние взехме решението да спрем да предлагаме продуктите Acana и Orijen на нашия уебсайт.