Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Общи условия за закупуване на ваучер от zooplus

При закупуване на ваучер от zooplus важат следните общи условия:

1. Закупуване на ваучер

1.1 Ваучерите важат за всички продукти на страницата www.zooplus.bg, както и за разходите по транспорта и доставката.
1.2 Закупените ваучери можете да употребите в срок от 3 години от датата на доставка. Удължаването на срока на давност след тези 3 години е невъзможно.
1.3 Можете за заплатите за ваучера с кредитна карта, дебитна карта или наложен платеж. При избор на плащане по сметка, след получаване на поръчката, изпращането на ваучера може да се забави. zooplus запазва правото си, в някои случаи да приема само определени видове плащане. Фактурата за закупуване на ваучер се изпраща електронно по имейл на купувача.
1.4 Ваучерът се изпраща по формата на прикачен PDF-файл по имейл на получателя. Купувачът, ако той се различава от получателя, също получава копие от този имейл, за по-голяма сигурност.


2. Политика за връщане

2.1 Сключеният договор за покупка между клиента и zooplus може да се прекрати в рамките на 2 седмици, след датата на получаване, без да е необходимо писмено уведомяване (под формата на и-мейл, писмо, факс и т.н.). Срокът за прекратяване започва да тече с получаването на тази инструкция в текстова форма. За да се възползвате от правото за прекратяване на договора, е достатъчно навременното изпращане на уведомлението за отказ. Уведомлението трябва да бъде изпратено на

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München
Fax: +49 (0)89 211 29 222
Kontaktformular

2.2 В случай на ефективна отмяна на договора, закупената стока трябва да бъде върната обратно в първоначалния си вид на получаване. Ако стоката не отговаря на първоначалния вид на получаване или отговаря частично, е необходимо да се удържи обезщетение като компенсация, за нарушената търговка стойност на продукта.
2.3 Нямате право да върнете ваучера, ако вече е използван.


3. Използване на ваучера

3.1 Един ваучер, може да бъде използван само веднъж на страницата на zooplus: //www.zooplus.bg. В рамките на една поръчка, можете да използвате само един ваучер. Използването на повече от един вид ваучер за една поръчка е невъзможно (например комбинация от ваучер за отстъпка, в рамките на актуална промоция и нормален ваучер с определена парична стойност).
3.2 Ако стойността на покупката надхвърля стойността на ваучера, разликата може да бъде изплатена чрез плащане с кредитна карта, дебитна карта или плащане по сметка. Ако сумата на ваучера не се използва изцяло в рамките на покупката, остатъкът се губи. Изплащане на стойността на ваучера в брой е невъзможно.
3.3 Използването на ваучера при вече текущи или завършени поръчки не е възможно.
3.4 Ваучерите за подарък не могат да бъдат заменяни или замествани с пари в брой, нито могат да бъдат използвани за закупуване на други ваучери за подарък.


4. Риск и отговорност

4.1 Рискът от случайна загуба, както и отговорността за притежание на ваучера за подарък се поемат от купувача, от момента на електронно уведомяване и получаване на ваучера до получателя.
4.2 zooplus не носи отговорност в случай на загуба или кражба на ваучера за подарък или когато той е използван от трета страна, без знанието или разрешението на клиента. zooplus не поема отговорност за печатни грешки в адреса на електронната поща на получателя на ваучера.