Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Начини на плащане

Начините на плащане, които предлагаме са напълно защитени, благодарение на високите ни стандарти за сигурност. Всички Ваши лични данни и данните по кредитната Ви карта са защитени чрез метод на криптиране и допълнителен метод на оторизация (както при трансфера на данните, така и при тяхното запаметяване на сървърите ни).

Плащането на продуктите в магазина zooplus.bg може да бъде извършено с карта Visa или Mastercard или чрез банков трансфер от банкови сметки от всички страни в Европейския съюз. Моля, обърнете внимание, че банковия превод може да отнеме до 3 работни дни (а в някои случаи и повече) в зависимост от банката, от която правите превода. При финализирането на поръчката ще можете да изберете желания от Вас начин на плащане.

Ако платите по банков път, молим Ви да пососите клиентския Ви номер или номера на поръчката при осъществяването на банков трансфер. Молим Ви да преведете сумата по Вашата поръчка в следната банкова сметка:

zooplus SE
UniCredit Bulbank AD
IBAN: BG 22 UNCR 7000 1521 42 94 45
SWIFT (BIC): UNCRBGSFXXX
 

След завършване на поръчката, ще получите отделен имейл с цялата нужна информация..

В случай, че сте платили онлайн с кредитна карта, ще предадем детайлите на Вашата фактура, в срок от 2 дни от датата на изпращане на поръчката от склада ни, към съответната банка, към която принадлежи Вашата карта. Ще бъдете таксувани според банковите условия на Вашата банка.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля свържете се с Отдел клиенти.