Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Стандарти за сигурност

Сигурността на Вашите лични данни и защитата на личното Ви пространство имат най-висок приоритет за нас. Ние се отнасяме сериозно към Вашите притеснения и сме взели всички предпазни мерки, за да се чувствате напълно сигурни, когато посещавате zooplus.bg. Това важи както за начина на заплащане, така и за всички останали данни, които споделяте с нас.

Не рискувайте с zooplus.bg

В повече подробности нашата гаранция за сигурност изглежда така:
  • Нашият софтуер, който използва Secure Socket Layer (SSL) като стандарт, заключва Вашите лични данни като име, адрес, банкови данни и номер на кредитната карта, когато направите поръчка. SSL се поддържа от повечето броузери. Вашите данни достигат нашия сървър в неразбираем за неупълномощените код.


  • До сега нито един клиент на zooplus.bg не е пострадал от нелегална употреба на кредитната му карта или на банковите му данни. В случай на евентуална злоупотреба при покупка от нашия сайт, повечето издатели на кредитни карти носят материална отговорност за евентуални щети, които надхвърлят сумата от 100 лева. Ако Вашата банка ви задължи да платите сумата, то zooplus.bg гарантирано ще поеме това заплащане за Вас. Предпоставка за това обаче е незабавно да уведомите Вашата банка за злоупотребата. Моля, в такъв случай да се свържете веднага с нас като използвате формуляра за контакти.

Защита на данни и лично пространство

zooplus.bg използва цялата информация, която доброволно сте споделили с нас, за да Ви предложи още по-добри услуги. Такива данни, които трябва да предоставим на фирми, с които работим съвместно, с цел да изпълним търговските си задачи, биват анонимизирани доколкото е възможно.