Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Общи

Нашият сайт трябва да се чете от всички обичайни браузъри. Използването на стари версии може да доведе проблеми с лейаута и функционалността .

Затова искаме да обърнем внимание, най-вече на дългогодишните потребители на Netscape, ако е възможно да преминат от по-старите версии към най-новата.
Предлагаме Ви няколко адреса, откъдето можете да изтеглите браузъри за инсталиране. Те се предоставят за безплатно ползване от производителя.

Указание:
Инсталирането на браузъра е собствена отговорност. zooplus не е отговорен по никакъв начин за евентуални щети, които могат да бъдат следствие на инсталирането.
Нашият тим полага усилия да Ви предоставя възможно най-актуална информация. Ако забележите грешка в посочените данни, можете да се свържете с нас чрез Формуляр за контакт. Благодарим Ви.

Internet Explorer
за Windows, от версия Windows 98: //www.microsoft.com/windows/ie_intl/de/default.asp

Netscape
  1. Version 7.1, немска версия, за всички операционни системи: //www.netscape.de/netscapeprodukte/netscape71/download.html
  2. Version 7.2, английска версия: //channels.netscape.com/ns/browsers/download.jsp

Mozilla / Firefox
  1. Mozilla Version 1.X: //www.mozilla.org/releases
  2. Firefox: //www.mozilla.org

Opera
последна версия, за всички операционни системи : //www.opera.com/download

Opera 7.X: Вашият сертификат е изтекъл от 31.12.05.
На 31.12.2005 някои от нашите Root сертификати изтекоха. Паралелно с това от 8 години има Root или CA сертификати, които са валидни до 2011. Те са инсталирани във всички моментно актуални браузъри. Opera Browser е единственото известно изключение за момента.

Тъй като това не е проблем на нашия сайтм се налага да актуализирате тези сертификати. Следвайте следните стъпки: