Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

Заслужава си да знаеш за Hill's

 

Специалисти по храненето, любящи стопани на домашни любимци

Специалистите по храненето и ветеринарните лекари от Hill’s използват най-новите и модерни открития в областта на науката за храненето, както и проучването и разработването на иновативни хранителни продукти, които да помагат на животните от всички възрасти и големини истински да се наслаждават на живота и задълго да останат здрави и в добра форма.

 

 

 

Съвместната ни работа с нашите четирикраки партньори

Рецептите за храните Hill's се разработват в нашия Център по храни за животни (Pet Nutrition Center) от специалисти по храненето и ветеринарни лекари с партньорството на сътрудници - животни. Там от висококачествените продукти се създава храната, която води до видимо подобряване на благосъстоянието на домашните любимци. А нашите четирикраки партньори ни помагат да разберем, как е най-вкусно.

 

 

Храна и дом, пълен с любов

Използвайки клинично доказани технологии за преработка на хранителните продукти и иновативни хранителни решения, Hill's разработва храни, които наистина могат да променят живота на домашните ни любимци. Hill’s се гордее с факта, че е в състояние за всяко животно да предложи перфектната за него храна: ние създаваме предпоставки за здравословното развитие на малките котенца и кученца, разполагаме с асортимент, задоволяващ специфичните здравословни потребности на порасналите животни и помагаме на възрастните любимци да останат здрави и в добра форма, независимо от напредването на възрастта им.

 

 

Храна, която може да променя животи

 

За Hill’s е важно не само да променя живота на четирикраките ни приятели посредством оптималното 

хранене. Ние също така участваме в редица благотворителни акции, които помагат на животни от целия свят да живеят по-добре. Доброволческите програми на Hill‘s „Храна, подслон, любов” („Food, Shelter, Love™“) и „Милосърдни сърца” („Caring Hearts“) помагат на милиони животни от целия свят да открият свой уютен и пълен с любов дом. Чрез тях също така се оказва помощ при възстановяването след природни катаклизми и се подкрепя борбата с насилието над животни.

 

 

Hill’s – за един по-добър свят

Ние от Hill’s сме горди с това, че претворяваме нашите ценности в действие. Ние вземаме активно участие в мероприятия, целящи намаляването на емисии на въглероден диоксид, на потреблението на вода и генерирането на отпадъци. Hill’s държи на това, неговите бизнес-модели да бъдат устойчиво изградени и управлявани. Ние се стараем да получаваме суровините за нашите продукти от регионални източници тук, в Европа, за да се сведе до минимум негативното въздействието върху околната среда посредством скъсяване на транспортните разстояния.