Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията
Безплатна стандартна доставка над 79 лв.**

zoolove by zooplus

Да помагаш може да бъде и толкова лесно! С новата благотворителна марка „zoolove by zooplus“ с всяка покупка Вие помагате на животни, които не са благословени с топло кошче и любящо човешко семейство: защото десет процента от продажната цена на всеки продаден zoolove продукт е предназначен за немски организации за защита на животните.

При това Вие правите добро и на Вашия четириног домашен любимец. zoolove помага! С малки суми - голям ефект!

Наличният предлаган ексклузивно в zooplus асортимент включва премиум консервирана храна, лакомства и аксесоари за кучета и котки - сред тях със сигурност ще намерите подходящото и за Вашия домашен любимец.

Кой се ползва от даренията zoolove:

В момента на подкрепата се радва немската мрежа за нуждаещи се от помощ възрастни кучета Omihunde (www.omihunde-netzwerk.de). Тази организация си е поставила за задача да помага на възрастни кучета и възрастни стопани на кучета. Периодът, през който мрежата Omihunde ще бъде подпомагана, е от януари до март 2015 г., като досега са събрани над 10 000 EUR. От март 2015 г. ще се гласува за следващата организация, която да получи даренията. На всеки три месеца новата, извършваща общественополезна дейност организация се избира от Вас. Събудихме ли любопитството Ви? Тогава гласувайте и Вие. За да достигне помощта Ви там, където е необходима, участвайте в избора! На нашата страница zoolove във Facebook, в Twitter и тук, в блога на zooplus можете да предлагате дружества за защита на животните, които да използват дарението zoolove за доброто на животните. Естествено, организациите за защита на животните могат да кандидатстват и директно за помощите!

Толкова много сте помогнали до сега – история на даренията:

общо за 2015 г.: 10 284 EUR (януари) на мрежата Omihunde

общо за 2014 г: 17 482 EUR (октомври - декември) на мюнхенската благотворителна организация Tiertafel München

С малки суми – голям ефект! Към продуктите:

Ние в zooplus обичаме животните. Но ние също така знаем, че не всеки стопанин на домашно животно може да си позволи премиум храна за четириногия си любимец и че не всяка космата муцунка има щастието да заспива вечер в удобно и меко кошче. Точно обратното: хиляди животни в Германия трябва да оцеляват със собствени сили. По-щастливите сред тях намират помощ от страна на организациите за защита на животните. Там те се възстановяват, лекуват и в идеалния случай им се намира добър дом.. Ние от собствен опит знаем, че защитата на животните е трудна и скъпа дейност, която се нуждае от работещи на доброволни начала помощници. За това искаме заедно с Вас да подпомогнем проекти за защита на животните. По тази причина zooplus извика на бял свят благотворителната марка „zoolove“ . Концепцията е възможно най-проста: десет процента от продажната цена на всеки продукт zoolove е предназначен за защита на животните.