zooplus става на 24! 🎂

Страхотни предложения за за рожденния ни ден за Вашия домашен любимец

Хип хип ура – ​​zooplus става на 24 години!

Не можем да празнуваме сами! Ето защо най-сърдечно каним Вас и Вашия домашен любимец на ПАРТИ!

Открийте всичко, от което се нуждаете за един "космат" рожден ден: вкусни лакомства за парти, празнични менюта, играчки и аксесоари - всичко това със страхотни отстъпки!

  • Храна за котки
  • Храна за кучета
  • Аксесоари за котки
  • Аксесоари за кучета
ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на селектирани лакомства и аксесоари!
 Искаме да се запознаем с Вашия любимецСъздайте профил ❤️

Създайте профил за Вашето мъниче и ще получавате персонализирана информация и препоръки, картички за рожден ден и ексклузивни промоции за Вашия домашен любимец. 

 Препоръчайте ни на приятели ще Ви възнаградим

Като клиент на zooplus Вие знаете всички предимства на пазаруването при нас. Споделете тези ползи с приятелите си, като им изпратите линк за покана с 10% ваучер с отстъпка за добре дошли! 

За всяка успешна препоръка ще получите награда от 350 zooТочки, които можете да използвате в Магазина за премии.

Pet approved: тестваме вместо вас

Нашите най-верни служители проверяват избрани продукти. Прочетете ревютата на нашите zooplus домашни любимци Лоти, Чуи, Луси и Йоши тук !

 Луси тестваConcept for Life

В купата получавам само избрани деликатеси, защото никой не може да излъже професионалист. Concept for Life Sterilised Cats е идеален за стерилизирани котки като мен, тъй като поддържа пикочните ми пътища и ми помага да остана слаб. 3 от 3 звезди!

 Йоши тестваNatural Paradise

Въпреки че съм кръстен на динозавър, все още съм грациозен. Наблюдавам всичко много внимателно от горната платформа на дървото за даскане и също обичам да скачам от легло на легло. След дрямка в бърлогата, точа нокти на стълба. Наистина е добро!

 Чуи тестваRocco Mealtime

Нищо не може да се сравни с вкуса на месото. Устата ми се пълни със слюнка само като си помисля за Rocco Mealtime ! В храната има и пресни зеленчуци. Това е особено важно за моята стопанка. Бих казал, че това е наистина печеливша ситуация и за двама ни.

Предимствата на zooplus

Доказана марка за качество
Oт любители на животните за любители на животните
По нещо за всеки вкус