Коронавирус (COVID-19) – често задавани въпроси

Скъпи клиенти на zooplus,

Разпространението на коронавируса COVID-19 разбира се вреди и на нас, в zooplus, и оказва влияние върху обичайния ни живот. Цялото семейство на zooplus и всички наши партньори ден и нощ дават всичко от себе си, за да осигурят традиционно високото качество на снабдяване и обслужване в магазина, въпреки сегашната извънредна ситуация. 

Разбира се, в настоящата ситуация на първо място освен благото на нашите клиенти и техните домашни любимци, ние поставяме също и здравето на нашите служители и сътрудници. В нашите офиси и логистични центрове ние сме предприели масирани мерки, за да допринесем с каквото можем за възпрепятстването на разпространението на коронавируса. Едновременно с това работим усилено, за да може вие да получите своите поръчки надеждно и сигурно.


Доставки

Cat hero Склад
Защото и ние обичаме любимците

Рисковете, които носи вирусът Covid-19 за домашните животни

Обобщена информация и актуални новини по темата Коронавирус (COVID-19) можете да откриете на страницата на Министерството на здравеопазването, а на института Роберт Кох, също и на Global Veterinary Community.

Искаме да Ви благодарим за разбирането и да Ви уверим, че ще за нас ще бъде удоволствие за продължим да снабдяваме Вас и Вашето животно с нашите zooplus-продукти. Бъдете здрави – и Вие и Вашите четирикраки любимци!

Заедно през деня: ежедневието заедно с вашия четирикрак приятел

Заедно през деня: ежедневието заедно с вашия четирикрак приятел

Настоящата ситуация променя драстично не само нашия живот, но и този, на нашите четирикраки любимци. Много хора, които иначе по цял ден са в движение, сега си стоят у дома, работят там и прекарват свободното си време пак там – а това значи, че в момента съвместният живот с нашите домашни любимци протича по друг начин. Как да успее човек да бъде продуктивен в работата си, едновременно с това да предостави на животното възможност да се раздвижи достатъчно и да се разтовари, и като цяло просто да прекараме един хубав ден заедно? Тук, на нашата страница zooplus-ежедневие ще намерите идеи и вдъхновения за прекарване на времето с Вашия четирикрак приятел - всеки ден, изпълнен с игри, забавления и разнообразни занимания!

Ежедневието с Вашето куче

Добро утро! Добро утро! Бодри и тонизирани

Много често човек става муден и отпуснат, ако прекарва повече време у дома. Затова най-добре е да използвате времето сутрин за малко йога за разбуждане, а накрая да се възнаградете с купа вкусна закуска – защото тя може лесно да се поднесе и на четирикракия любимец!

Обедна почивка - йеее! Обедна почивка - йеее! Хайде навън!

Да работиш от вкъщи, освен всичко останало, означава да се радваш на по-голяма гъвкавост на работното време. Игрите и спортовете по време на разходката или в двора са перфектно допълнение към обедната почивка. Това ще разтовари вашия четирикрак приятел не само физически, но и ментално.

Следобедите и кратките почивки Следобедите и кратките почивки 5-минутни тренировки

Повечето хора, работещи на компютър, знаят че следобед работата им е по-малко продуктивна. Упражнявайте в това време трикове със своето куче, като например „Дай лапа“ или "Седни". Може да използвате жилището и за организиране на кратка игра с душете и търсене? Не забравяйте да редувате упражненията.

Време за творчески изяви Часове за отпускане надвечер Време за творчество

Вечерта в къщи предразполага да направите още някоя и друга игричка за интелигентност. Особено голяма радост можете да доставите на любимеца с домашно изпечени лакомства (виж тук). Така няма да има време да скучаете, а освен това Вашите любимци ще се наслаждават. А след товa на дивана за гушкане!

Нашите най-популярни продукти за ежедневието с куче

Ежедневието с Вашата котка

Порция забавление сутрин! Порция забавление сутрин! Започнете деня добре

Игрите с котката рано сутрин прогонват утринния мързел и лошото настроение и карат кръвта ви да се раздвижи. А може би не Вие до това сега? Тогава грабнете любимата играчка на вашата пухкава приятелка и отделете време преди закуска да полудувате малко из къщи!

Обедна почивка за четирикраки и двукраки Обедна почивка за четирикраки и двукраки Глътка свеж въздух!

Дори когато работи от вкъщи, човек трябва да дава почивки на тялото и на ума си. Без значение дали разполагате с градина или само с балкон, достатъчно е дори само да отворите широко прозореца, за да пуснете топлите слънчеви лъчи да влязат у дома и заедно да поемете на дълбоки глътки свежия въздух.

Следобедите и кратките почивки Следобедите и кратките почивки Малко тренировка

Който иска да се състредоточи за да работи, се нуждае от тишина. Но какво да направим, ако котката предпочита да си играе? Има широк избор от занимателни играчки, които са сякаш точно за такива случаи, и с които Вашата пухкава любимка ще прекара увлекателно времето си - с Ваша помощ или без нея. 

Вечерта на дивана! Вечерта на дивана! Космати фотомодели

След дългия работен ден на компютъра, вечерта Ви изкушава да помислите и за други неща. Да заснемете няколко кадъра с Вашата пухкава любимка – това е перфектното занимание – използвайки някои дребни трикове и съвети, ще имате наистина перфектни попадения. По-добро от програмата по телевизията, нали?

Нашите най-популярни продукти за ежедневието с котка