Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията

Коронавирус (COVID-19) – често задавани въпроси

често задавани въпроси за коронавирус

Скъпи клиенти на zooplus,

Разпространението на коронавируса COVID-19 разбира се вреди и на нас, в zooplus, и оказва влияние върху обичайния ни живот. Цялото семейство на zooplus и всички наши партньори ден и нощ дават всичко от себе си, за да осигурят традиционно високото качество на снабдяване и обслужване в магазина, въпреки сегашната извънредна ситуация. 

Разбира се, в настоящата ситуация на първо място освен благото на нашите клиенти и техните домашни любимци, ние поставяме също и здравето на нашите служители и сътрудници. В нашите офиси и логистични центрове ние сме предприели масирани мерки, за да допринесем с каквото можем за възпрепятстването на разпространението на коронавируса. Едновременно с това работим усилено, за да може вие да получите своите поръчки надеждно и сигурно.


Доставки

Услуги и плащане

Рисковете, които носи вирусът Covid-19 за домашните животни

Обобщена информация и актуални новини по темата Коронавирус (COVID-19) можете да откриете на страницата на Министерството на здравеопазването, а на института Роберт Кох, също и на Global Veterinary Community.

Искаме да Ви благодарим за разбирането и да Ви уверим, че ще за нас ще бъде удоволствие за продължим да снабдяваме Вас и Вашето животно с нашите zooplus-продукти. Бъдете здрави – и Вие и Вашите четирикраки любимци!