Всичко за нашите ексклузивни марки

★ Ексклузивни марки

Защо си струва да преминете към някоя от нашите ексклузивни марки?

★ Ексклузивни марки

Не е тайна, че пазарувайки от нас вие спестявате пари...

... но обмисляли ли сте някога да преминете от марката, която обикновено купувате, към някоя от нашите ексклузивни марки? Те предлагат на вашия домашен любимец същото качество и стандарти в храненето, но срещу по-малко пари! От премиум предложенията, през храните без зърно до изгодните лакомства и икономични постелки за котешка тоалетна – сигурни сме, че можете да откриете нещо, което да предизвика доволно мъркане или махане с опашка.

Но това че спестявате, не е единствената ви полза! Вие можете да сте сигурни, че купувате продукти, които са подложени на постоянен и строг контрол на качеството и са направени така, че да ви донесат максимално удовлетворение – без значение дали използвате нова слепваща постелка за тоалетна или апетитно ново лакомство. Така че – опитайте още днес някой продукт от нашите ексклузивни марки – няма да повярвате колко много пари ще спестите, при това без да са налага да правите компромис с качеството!

Нашите съвети!

Ексклузивни марки за котки

Готови ли сте да смените марката и да спестите пари? Вълнуващо е да чуем това! Ето и няколко съвета от нас:

  • Когато започвате да храните любимецa с продукт от друга марка, най-важното нещо е да въвеждате новата храна постепенно. През първите няколко дни смесвайте 25% от новата храна със 75% от досегашната. В средата на седмицата направете съотношението 50:50. В края вече - 75% от новата и 25% от старата. Просто отделете време, за да избегнете евентуални проблеми – бавно и полека!
  • Използвайте същите стъпки и с новата постелка за тоалетна – котките могат да бъдат много придирчиви и рязката смяна на постелката може да не завърши добре!
  • Винаги подсигурявайте на своя домашен любимец достатъчно количество прясна вода за пиене. Следвайте инструкциите за хранене и се убедете, че давате подходящото за вашето животно дневно количество, имайки предвид неговата възраст, тегло и степен на активност.
  • Имате нужда от други съвети? Нашите колеги от Отдела за обслужване на клиенти с радост ще ви помогнат!