Вашата количка

Количката Ви е празна.

Бонус програма

Удължаваме периода на валидност на zooТочките, които изтичат на 31.03.2020г до 30.06.2020г! Молим ви да използвате точките си по-късно, за да предотвратим забавяния в доставките.

Как да се възползвате от нашата бонус програма
1
Събирайте точки с всяка покупка

Без допълнителна регистрация - всичко е БЕЗПЛАТНО! Без никакви задължения.

2
Събирайте zooТочки

Лесно за пресмятане. 2 лв = 1 zooTочка. Точките се добавят след плащане на поръчката.

3
Осребрете zooТочките

Изберете си премия и я добавете към останалите продукти в количката.

Кратък преглед на правилата за събиране на точки

За всеки 2,00 лв. от стойността на Вашата поръчка, получавате една zooТочка. Ако общата стойност на поръчката е нецяло число, точките ще бъдат закръглени към 0,50 лв. (например за поръчка на стойност 18,60 лв. , ще получите 9 точки, а за поръчка на стойност 19,60 лв. , ще получите 10 zooТочки). При поръчки над 159 лв.получавате 2х zooТочки за сумата над 159 лв.

Точките ще бъдат добавени към сметката Ви, когато поръчката е напълно изплатена и осчетоводена при нас. По технически причини паричните суми се получават приблизително един ден след като бъдат осчетоводени от Вашата сметка.

Ако стойността на поръчката или на плащането се намали (напр. заради връщане на продукт или грешна доставка), ще получите zooTочки само за актуално заплатената сума.

При специални оферти или кампании, можете да получавате допълнително zooTочки. Тези специални оферти или кампании се рекламират в нашия сайт и Ви помагат да печелите премии още по-бързо!