За нас: zooplus Ви се представя

За нас!

За нас – запознайте се със zooplus!

Вие обожавате своите домашни любимци повече от всичко и не минава и ден, в който да не полагате старание за комфорта и благосъстоянието им? За нас няма по-важна задача от тази, да изпълняваме Вашите желания, а също и тези, на Вашия любимец – и така вече 20 години!

Без значение дали е с крила или с лапи – никои потребности не са толкова важни за нас, както тези, на Вашето домашно животно. И тъй като ние от собствен опит знаем, колко изтощително може да бъде търсенето на подходящата храна и правилните принадлежности или играчки за нашите четирикраки приятели, ние Ви предоставяме всичко, от което любимецът Ви се нуждае, и то съвсем удобно - до Вашата входна врата. Без значение дали става дума за големи пакети с храна, постелка за котешка тоалетна, сено и дори клетки – за нас не съществуват пречки пред това да Ви осигурим максимално удобство при доставката. С нас Вие можете да забравите за мъкненето на досадните тежки пакети с покупки от магазина и без никакви компромиси с качеството да се грижите за своя любимец!

За нас!

Нашите вкусни хранителни предложения разтуптяват сърцата на животните:

  • Суха храна: суха храна за кучета и котки във формата на пелети, бисквити и крокети. Те са адаптирани към индивидуалните потребности на Вашето животно и полагат основата на едно балансирано хранене, доставяйки освен това истинско удоволствие от дъвченето.
  • Консервирана храна: вкусни консерви за кучета и котки като основна или като допълнителна храна с високо водно съдържание, за балансирано хранене на Вашия любимец. Те осигуряват пълноценно снабдяване с всички важни хранителни вещества и оптимален воден баланс.
  • Снаксове: Дали просто за да доставите радост или като помощници във възпитаването и тренирането на Вашия домашен любимец, нашите лакомства доставят несравнимо удоволствие на кучетата, котките и дребните животинчета. Малките снаксове са особено подходящи като средство за поощрение по време на тренировка.
  • Хранителни добавки: за компенсиране на евентуален възникнал дефицит на хранителни вещества в менюто на Вашето животно. Нашите хранителни добавки се грижат са допълването и посрещането на нуждите от всички витамини и други вещества, така че Вашият любимец да има основата за добро здраве.
За нас!

Принадлежности, за да бъде животът на Вашия любимец пъстър и радостен!

Освен храната и лакомствата, разбира се не бива да забравяме и за пълноценните занимания на Вашето любимо животно. Уютно място за сън, купички за храна и интересни играчки за кучета и котки - всички те са от решаващо значение за това домашният любимец да бъде щастлив, и те в никакъв случай не бива да бъдат пропускани, когато пазарувате за него. В zooplus Вие ще откриете богато разнообразие от вълнуващи аксесоари за всички нужди на Вашето животно, с помощта на които ще можете не само да го транспортирате, но също и да го обучавате и тренирате. И за да не изоставаме и с удоволствията, ние предлагаме също изобилие от забавни играчки, с които Вашият любимец може да се разтовари и да се забавлява. Без значение дали той е млад и ли вече е пораснал – при нас ще намерите по нещо за всяка възраст!

Знаехте ли, че ...

  • над 600 наши сътрудници в 13 града ежедневно се грижат за задоволяването на Вашите потребности
  • почти на всеки етаж от сградата на нашата централа в Мюнхен има сладки офис-кучета, които правят нашия ден по-хубав
  • в zooplus работят хора от над 60 различни националности
За нас!

Предимствата в zooplus:

Отстъпка за развъдници

Отстъпки за развъдници

Все повече развъдници достигат до ръба на своите финансови възможности в стремежа си да отглеждат новородените животинчета съвестно и в съответствие с тяхната природа и нужди, и да им осигурят оптимално хранене и всички необходими аксесоари. И тъй като за нас е много важно бебетата на животните да са здрави и щастливи, всички развъдници получават от zooplus ексклузивна отстъпка в размер на 10% върху всяка направена поръчка на стойност над 160 лв. А за да бъдат малките Ви питомци здрави и щастливи – това се отнася и за принадлежностите и играчките.

Отстъпка за приюти

Отстъпка за организациите за защита на животните

За да може да помага на защитниците на животни, zooplus активно се присъединява към тяхната кауза с ексклузивната отстъпка за приюти за животни. Защото ние считаме, че въпреки постоянния недостиг на финансови средства в грижата за животните, трябва да се осигурят поне минимални условия за добър живот на всяко едно от изоставените животни, за да може по-късно те да бъдат придадени в ръцете на своите нови собственици в добро здраве.

zooplus електронен бюлетин

ZOOPLUS електронен бюлетин

Дайте ни възможност да Ви информираме относно изгодни промоции, вълнуващи новости и неустоими оферти за проба. Абонирайте се за нашия 100% безплатен и необвързващ бюлетин и бъдете в крак с новините. Не пропускайте нашите седмични оферти на невероятни цени! Абонирайки се за нашия бюлетин веднага печелите 333 zooТочки подарък!

Бонус програма в zooplus!

Събирайте zooТочки и спечелете награди!

Събирайте zooТочки в рамките на нашата бонус-програма и печелете безплатно продукти при осребряването им! Как става това? За всеки заплатени 2 лева Вие получавате една zooТочка. След получаване на Вашето плащане, zooТочките се добавят към Вашата сметка и Вие можете да ги използвате за закупуването на желани продукти от нашия Магазин за премии. При това този процес не е свързан с никакви допълнителни разходи за Вас, тъй като нашата бонус-програма е безплатна и необвързваща.

Препоръчайте ни на приятелите си!

Препоръчайте ни на приятели и ние ще Ви благодарим!

Ако смятате, че zooplus е добър магазин, то тогава не се колебайте и ни препоръчайте и на други! С всеки ваучер за 10% отстъпка, изпратен на Ваши приятели или познати, Вие получавате нашата благодарност под формата на 350 zooТочки във Вашата сметка. Препоръчайте zooplus още днес и вземете своите zooТочки.

We need your power!

Искате да станете част от семейството на zooplus? Тук можете да получите актуална информация относно наличните свободни работни места!