Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията

Политика за връщане и замяна на стоки

Кога и как можете да върнете един продукт

1. Ако размислите

Ние поставяме на първо място удоволетворението на нашите клиенти. Ако по някаква причина не сте доволни от закупените от нас стоки, имате правото да върнете стоката в рамките на 14 дни след получаването на поръчката, като цялата сума ще Ви бъде възстановена. Освен възстановяването на цялата сума от фактурата, включително транспортните такси, ние също така ще поемем и разноските по връщането и*. Моля, следвайте указанията описани по-долу относно начините на връщане на стока.

2. Дефектни стоки

Ако сте получили дефектна стока, моля да свържете се с Отдел клиенти, за да задействаме процедурата по замяна на стока или възстановяване на сума.

3. Стоки, които не могат да бъдат върнати

За съжаление, съществуват стоки, които са изключения и не могат да бъдат върнати, като например персонализираните или бързоразваляващи се продукти. Моля, последвайте тази секция за повече допълнителна информация.

За да видите цялото съдържание на Общите условия за ползване, моля последвайте тази страница.

Връщане на стока

Стъпка 1: Моля, свържете се с Отдел клиенти в рамките на 14 дни от датата на получаване на поръчката.

Можете да се свържете с нас по следните начини:

След като се свържете с Отдел клиенти, ще трябва да предоставите номера на продукта, който искате да върнете. След това, ще получите уникален ID номер за връщане, който ще ни помогне да разпознаем върнатия продукт, когато го получим.

Ако искате да върнете стоката безплатно, екипът ни от Отдел клиенти ще организира вземането на стоката. Моля да предоставите информация относно датата, на която желаете да вземем продуктите (Понеделник – Петък), с най-малко 3 работни дни известие, както и телефонен номер за контакт. Имайте предвид, че не можем да организираме вземането на стоката в определен час на деня.

Ако е в възможно, върнете продуктите в оригиналната им опаковка. Ако не можете да използвате оригиналната опаковка, моля използвайте алтернативна и подходяща опаковка за продуктите.

Стъпка 2:

Начин 1: Колетът, включващ уникалния ID номер за връщане, ще бъде взет от куриер в избрания от Вас ден

Начин 2: Изпратете колета с включен DHL Номер на връщане от Пощенски клон на нашия адрес за върнати стоки:

zooplus AG

DIRKS Polska Sp. z o.o.

ul. Wrocławska 36

Wojkowice, 55-020 Żórawina

Poland

Връщането на продуктите е безплатно само при условие, че сте се свързали с Отдел клиенти преди това. По този начин, ние можем да организираме вземането на продуктите или да Ви изпратим DHL Номер за връщане. В противен случай, разходите, свързани с други видове връщания няма да бъдат възстановени.