Дарете zooTочки, а zooplus ще се погрижи те да достигнат до животните в нужда 🐾

ДАРЕТЕ zooТочки, направете добро!

В zooplus винаги търсим начини да помогнем на животните, които имат по-малко късмет от нашите любимци у дома, и да допринесем за усилията, полагани от организациите за защита на животните в България.

Клиентите на zooplus играят особено важна роля в това отношение, защото всяка zooТочка, дарена от вас, в крайна сметка ще се превърне в паричната си равностойност и ще помогне на най-нуждаещите се животни в България. По този начин, с всяко дарение на zooТочки, заедно можем да подобрим живота на животните, спасени и обгрижвани от организациите за защита на животните в страната.

Заедно с Вас ще изберем организациите за защита на животните, които ще се възползва от парите, дарени от чрез zooТочки. Пишете ни във Facebook тук >>> коя според вас организация в България се нуждае най-много от нашата помощ и Ви уверяваме, че ще разгледаме всяко ваше предложение. На всеки няколко месеца сменяме бенефициента, така че шансовете предложената от Вас организация да стане наш бенефициент са много големи 😊❤️!

Нека помогнем заедно - дарете zooТочки!

zooТочките са част от програма за лоялност, чрез която Ви награждаваме за всяка поръчка, направена в zooplus 🤗. Със събраните zooToчки, можете да получите избран от Вас продукт от Магазина за премии или можете да ги дарите на организации за защита на животните. Имате възможност да изберете следните стойности: 10, 50, 100, 150 , 200 и 500 zooТочки 👇.

Организации бенефициенти на даренията на zooplus:

Cat house
10 zooТочки
50 zooТочки
100 zooТочки
150 zooТочки
200 zooТочки
500 zooТочки

Как да събирате zooТочки?

За всеки 2,00 лв. от стойността на Вашата поръчка, получавате една zooТочка. Ако общата стойност на поръчката е нецяло число, точките ще бъдат закръглени към 0,50 лв.(например за поръчка на стойност 18,60 лв., ще получите 9 точки, а за поръчка на стойност 19,60 лв., ще получите 10 zooТочки). Можете да натрупате допълнително zooТочки при специални промоции и оферти. Може да ги откриете на уебсайта ни и в електронния бюлетин, за да грабнете желаната премия още по-бързо.

💚 Съвет: Абонирайте се за нашия бюлетин и ще получите 333 zooТочки ПОДАРЪК!

💚 Съвет: Препоръчайте ни на приятел и ще получите 350 zooТочки ПОДАРЪК!

Познавате ли сдружение за защита на животните, което се нуждае от подкрепа?

Пишете ни във Facebook тук >>> с предложения за НПО, които могат да участват в програмата за даряване на zooТочки и ние ще се свържем с тях, а ако Вие представлявате асоциация за защита на животнитеи и искате да кандидатствате директно за дарителската програми, можете да се свържете директно с нас на адрес: zoodonate_bg@zooplus.com

Благодарим ви от името на всички организации за защита на животните, които са бенефициенти на нашата дарителска програма в България!

Препоръчай ни на приятел
Магазин с премии
Магазин за премии

Предимствата на zooplus

Доказана марка за качество
Oт любители на животните за любители на животните
По нещо за всеки вкус