Дарете zooTочки, а zooplus ще се погрижи те да достигнат до животните в нужда 🐾

ДАРЕТЕ zooТочки, направете добро!

В zooplus винаги търсим начини да помогнем на животните, които имат по-малко късмет от нашите любимци у дома, и да допринесем за усилията, полагани от организациите за защита на животните в България.

Клиентите на zooplus играят особено важна роля в това отношение, защото всяка zooТочка, дарена от вас, в крайна сметка ще се превърне в паричната си равностойност и ще помогне на най-нуждаещите се животни в България. По този начин, с всяко дарение на zooТочки, заедно можем да подобрим живота на животните, спасени и обгрижвани от организациите за защита на животните в страната.

Заедно с Вас ще изберем организациите за защита на животните, които ще се възползва от парите, дарени от чрез zooТочки. Пишете ни във Facebook тук >>> коя според вас организация в България се нуждае най-много от нашата помощ и Ви уверяваме, че ще разгледаме всяко ваше предложение. На всеки няколко месеца сменяме бенефициента, така че шансовете предложената от Вас организация да стане наш бенефициент са много големи 😊❤️!

Нека помогнем заедно - дарете zooТочки!

zooТочките са част от програма за лоялност, чрез която Ви награждаваме за всяка поръчка, направена в zooplus 🤗. Със събраните zooToчки, можете да получите избран от Вас продукт от Магазина за премии или можете да ги дарите на организации за защита на животните. Имате възможност да изберете следните стойности: 10, 50, 100, 150 , 200 и 500 zooТочки 👇.

Организации бенефициенти на даренията на zooplus:

ANIMAL RESCUE SOFIA

Как да събирате zooТочки?

За всеки 2,00 лв. от стойността на Вашата поръчка, получавате една zooТочка. Ако общата стойност на поръчката е нецяло число, точките ще бъдат закръглени към 0,50 лв.(например за поръчка на стойност 18,60 лв., ще получите 9 точки, а за поръчка на стойност 19,60 лв., ще получите 10 zooТочки). Можете да натрупате допълнително zooТочки при специални промоции и оферти. Може да ги откриете на уебсайта ни и в електронния бюлетин, за да грабнете желаната премия още по-бързо.

💚 Съвет: Абонирайте се за нашия бюлетин и ще получите 333 zooТочки ПОДАРЪК!

💚 Съвет: Препоръчайте ни на приятел и ще получите 350 zooТочки ПОДАРЪК!

Препоръчай ни на приятел
Магазин с премии
Магазин за премии

* Цените са в лева и включват ДДС. ** Транспортни разходи

„обикновено“ = Най-ниската цена на артикула през последните 30 дни.

Куриерска фирма

  • dpd

Сигурно пазаруване в zooplus

Последвайте zooplus

  • Android
  • iOs