Дарете zooTочки, а zooplus ще се погрижи те да достигнат до животните в нужда 🐾

ДАРЕТЕ zooТочки, направете добро!

В zooplus винаги търсим начини да помогнем на животните, които имат по-малко късмет от нашите любимци у дома, и да допринесем за усилията, полагани от организациите за защита на животните в България.

Клиентите на zooplus играят особено важна роля в това отношение, защото всяка zooТочка, дарена от вас, в крайна сметка ще се превърне в паричната си равностойност и ще помогне на най-нуждаещите се животни в България. По този начин, с всяко дарение на zooТочки, заедно можем да подобрим живота на животните, спасени и обгрижвани от организациите за защита на животните в страната.

Заедно с Вас ще изберем организациите за защита на животните, които ще се възползва от парите, дарени от чрез zooТочки. Пишете ни във Facebook тук >>> коя според вас организация в България се нуждае най-много от нашата помощ и Ви уверяваме, че ще разгледаме всяко ваше предложение. На всеки няколко месеца сменяме бенефициента, така че шансовете предложената от Вас организация да стане наш бенефициент са много големи 😊❤️!

Нека помогнем заедно - дарете zooТочки!

zooТочките са част от програма за лоялност, чрез която Ви награждаваме за всяка поръчка, направена в zooplus 🤗. Със събраните zooToчки, можете да получите избран от Вас продукт от Магазина за премии или можете да ги дарите на организации за защита на животните. Имате възможност да изберете следните стойности: 10, 50, 100, 150 , 200 и 500 zooТочки 👇.

Организации бенефициенти на даренията на zooplus:

  • Организации бенефициенти на даренията на zooplus:

Фондация Анимал Хоуп Варна

Благосъстоянието на хората и животните е съществена част от нашата корпоративна култура. Ето защо близък до сърцето ни въпрос е да помагаме на хората, които са загубили почти всичко за една нощ, и на техните домашни любимци, които са били ранени или са загубили любимите си стопани след опустошителното земетресение в Турция и Сирия.

През февруари, като незабавен отговор на бедствието, инициирахме първата финансова подкрепа в размер на 25 000 евро за Германски Червен кръст - хуманитарна организация, която работи пряко от самото начало в най-засегнатите райони.

През месец март, благодарение на вашата щедра подкрепа, ние събирахме и удвоявахме всички дарения на zooТочки в няколко държави. Останахме много впечатлени от общия брой дарени zooТочки. С вашето голямо желание да помогнете, сега можем да подкрепим благотворителни организации, които непрекъснато предоставят така необходимата помощ.

514 412 лева за спешна помощ при земетресение

С тази сума ще можем да подкрепим много хора и домашни любимци, които поради сериозната ситуация все още се нуждаят от нашата подкрепа. За това бихме искали да изразим огромната си благодарност!

10 zooТочки
50 zooТочки
100 zooТочки
150 zooТочки
200 zooТочки
500 zooТочки

Как да събирате zooТочки?

За всеки 2,00 лв. от стойността на Вашата поръчка, получавате една zooТочка. Ако общата стойност на поръчката е нецяло число, точките ще бъдат закръглени към 0,50 лв.(например за поръчка на стойност 18,60 лв., ще получите 9 точки, а за поръчка на стойност 19,60 лв., ще получите 10 zooТочки). Можете да натрупате допълнително zooТочки при специални промоции и оферти. Може да ги откриете на уебсайта ни и в електронния бюлетин, за да грабнете желаната премия още по-бързо.

💚 Съвет: Абонирайте се за нашия бюлетин и ще получите 333 zooТочки ПОДАРЪК!

💚 Съвет: Препоръчайте ни на приятел и ще получите 350 zooТочки ПОДАРЪК!

Познавате ли сдружение за защита на животните, което се нуждае от подкрепа?

Пишете ни във Facebook тук >>> с предложения за НПО, които могат да участват в програмата за даряване на zooТочки и ние ще се свържем с тях, а ако Вие представлявате асоциация за защита на животнитеи и искате да кандидатствате директно за дарителската програми, можете да се свържете директно с нас на адрес: zoodonate_bg@zooplus.com

Благодарим ви от името на всички организации за защита на животните, които са бенефициенти на нашата дарителска програма в България!

Препоръчай ни на приятел
Магазин с премии
Магазин за премии

Предимствата на zooplus

Доказана марка за качество
Oт любители на животните за любители на животните
По нещо за всеки вкус