Сигурно пазаруване в zooplus

Сигурно пазаруване в zooplus

Скъпи клиенти на zooplus,

Поверителността е въпрос на доверие, а Вашето доверие е важно за нас. Уважаваме Вашето лично и частно пространство и се съобразяваме изцяло със законните изисквания при обработка на данни.

Затова Ви гарантираме, че при нас сте в сигурни ръце. Още от създаването си преди 15 години zooplus работи с най-добрите технологии за сигурност на пазара, за да гарантира сигурността на Вашите данни.

✔ Сигурни транзакции благодарение на 128-битово SSL криптиране

zooplus използва 128-битово SSL криптиране, за да гарантира, че банковите Ви данни са защитени по всяко време. Въведените от Вас адрес или номер на кредитна карта могат да бъдат видяни само от Вас и от zooplus – така достигането на Вашите данни до трети лица е невъзможно!

secure shopping

✔ При zooplus можете да бъдете напълно спокойни

Не предаваме личните Ви данни на трети лица. Вашите данни се използват само за най-бързото обработване на поръчката Ви. Дори когато се регистрирате за нашия бюлетин, ще получите имейл за потвърждение, за да сме сигурни, че поръчката идва именно от Вас.

✔ Опит, на който можете да се доверите

zooplus прави домашните животни и техните собственици щастливи почти от 15 години. От създаването си през 1999 сме изпратили вече повече от 12 милиона пакета из цяла Европа. Ние знаем кое е най-важното за нашите клиенти: сигурно и удобно онлайн пазаруване.

При проблеми с поръчката, доставката или при пазаруване от нашия онлайн магазин, нашият Център за връзка с клиентите ще Ви помогне с удоволствие по всяко време. Можете да се свържете с нас чрез онлайн формуляр за контакт (на разположение 24 часа) .

Повече по темата за защита на данните от zooplus можете да намерите на директива за защита на данните.

Актуални предложения за Вашият домашен любимец ще намерите тук!