zooplus Relax абонамент

Толкова е лесно да си направите zooplus Relax абонамент:

Нашите топ марки в zooplus Relax

 Wolf of Wilderness
RoccoRocco
CosmaCosma
TigerinoTigerino
https://www.zooplus.bg/search/results?q=Josera&f=autoshipment_eligible%3D5%25%20намаление%20на%20всеки%20артикул%20от%20zoo%20Relax%20абонамента&layout=gridJosera
Hill'sHills Science Plan
GourmetGourmet
FelixFelix
PurizonPurizon
Wild FreedomWild Freedom
ShebaSheba
LukullusLukullus
Purina OnePurina One
FeringaFeringa
WhiskasWhiskas
SmillaSmilla
ApplawsApplaws
Hill's Prescription DietHill's Prescription Diet
Concept for LifeConcept for Life
PedigreePedigree

Какво предимство предлага абонаментът zooplus Relax?

Със zooplus Relax грижите за навременната доставка на храната за Вашия любимец остават в миналото! Но това не е всичко - абонаментът предлага още редица други предимства:

 • 5% отстъпка* от актуалната цена на продукта при всяка доставка чрез абонамента
 • Можете да прекратите абонамента си по всяко време – без предизвестие и без допълнителни разноски
 • Пълна свобода на избора относно честотата на доставка, датата за поръчка и включените продукти
 • Лесно добавяне на продукти за еднократно доставяне към редовната поръчка от абонамента

* не може да се комбинира с други промоции или купони

Как да намеря zooplus Relax в приложението zooplus?

За да можете да използвате zooplus Relax с приложението zooplus, то трябва да бъде актуализирано до най-новата му версия, която можете да изтеглите от Google Play Store за Android или от Apple App Store за iOS. Друго условие е софтуерът на Вашето мобилно устройство да бъде минимум Android 23, съответно iOS 15.

Какви методи на плащане мога да използвам за плащане през zooplus Relax?

Можете да заплатите абонамента за zooplus Relax с банкова карта или наложен платеж..

При първата поръчка със zooplus Relax, системата ще използва по подразбиране метода на плащане, използван за поръчката, на която се основава абонаментът. Начинът на плащане може да бъде променен при плащане или в "моят zooplus", раздел zooplus Relax.

Какви са разходите по доставката на поръчка чрез zooplus Relax?

За поръчки на стойност над 79 лева в рамките на България доставката е безплатна. Допълнителни подробности и преглед на всички условия във връзка с транспорта и доставката можете да намерите на нашата страница Цени и срок на доставка.

Има ли минимална изискуема стойност или минимални количества за поръчката?

Абонаментът zooplus Relax не е обвързан по никакъв начин с обема на доставката, но относно нейната стойност са в сила общовалидните изисквания за минимална стойност на поръчката. За повече подробности, моля посетете нашата страница Цени и срок на доставка.

Има ли и други начини да се направи абонамент?

Преобразуване на вече направена поръчка в абонамент

 • Отворете профила си "моят zooplus", влезте с потребителското си име и парола и от "Моите поръчки" отидете на „Преглед на поръчките“ изберете поръчката, която ще бъде трансформирана в абонамент
 • Натиснете бутона "Детайли" и отворете подробната информация за тази поръчка
 • Изберете "Създаване на абонамент" и отидете на „Конфигуриране на абонамента“
 • Конфигурирайте абонамента стъпка по стъпка и затворете

Първата поръчка по абонамента ще бъде пусната на посочената от Вас дата. Доставката се извършва автоматично и се повтаря през зададения интервал.

Ако желаете да направите промени по Вашия абонамент, временно да го спрете или напълно да се откажете от него, Вие можете да направите това съвсем лесно от секцията „Преглед на абонаментите“ в профила си "моят zooplus".

Как мога да направя промени в съществуващ абонамент?

В зависимост от Вашите нужди и желания, Вие можете по всяко време самостоятелно да правите промени по своя zooplus Relax през секцията „Преглед на абонаментите“ в "моят zooplus".

Следните атрибути подлежат на промяна от Ваша страна:

 • Продуктите, включени в поръчката по абонамента
 • Честота на доставка
 • Следваща дата на поръчка
 • Статус на абонамента (активен или на пауза)
 • Адрес за доставка*
 • Адрес за фактуриране*
 • Начин на плащане*
 • Името на абонамента

Ето колко е лесно: 

 • Изберете „Преглед на абонаментите“ от "моят zooplus"
 • Изберете абонамента, по който искате да направите корекции и натиснете "Промяна"
 • Направете желаните промени
 • Запазете промените

*В секцията „Моите абонаменти“ Вие можете да избирате измежду вече въведените адреси или начини на плащане. За да можете да посочите нов адрес, респективно да регистрирате различен начин на плащане, е необходимо първо да ги заложите в секцията "Моите данни" в профила Ви "моят zooplus" в системата.

Мога ли да добавям продукти или премии към моя zooplus Relax?

Вие можете по всяко време да добавяте и променяте продукти или премии към Вашия абонамент през секцията „Преглед на абонаментите“ в "моят zooplus". При това имате възможност да решите, дали допълнителните продукти да бъдат добавени към абонамента еднократно или за постоянно.

Ето колко е лесно това:

 • Изберете от магазина продуктите, които искате да добавите към поръчката от абонамента, и ги поставете в пазарската количка · Отворете секцията „Преглед на абонаментите“ в "моят zooplus"
 • Изберете абонамента, по който ще правите промяна и натиснете бутона "Промяна"
 • С натискането на бутона "Добавяне на продукти" се визуализират продуктите от Вашата количка
 • Посочете брой за всеки от продуктите, които желаете да бъдат добавени към следващата автоматична поръчка
 • Освен това, за продуктите, подлежащи на абониране, можете да изберете също дали те да бъдат добавени към абонамента за постоянно
 • Потвърдете направените промени

Ще бъда ли уведомен/а преди следващата поръчка по абонамента?

5 дни преди изпращането на Вашата следваща поръчка по абонамента Вие ще получите от нас известие за това. Ако решите, че искате да направите някаква промяна в абонамента или дори временно да го спрете, Вие имате възможност да направите това в срок до 2 дни преди датата на поръчката през секцията „Преглед на абонаментите“ в "моят zooplus". Освен това оттук можете да добавите към абонамента и продукти, които да ви бъдат доставени еднократно.

Колко време преди изпращането мога да правя корекции по абонаментната поръчка?

Промени по предстояща абонаментна поръчка могат да бъдат правени най-късно до два дни преди дата, на която е заложено да бъде пусната поръчката. По-късно от този момент промени не могат да бъдат направени

Какво се случва, ако продукт, включен в абонамента, вече не е наличен?

Ако продукт, който е включен в планираната поръчка по абонамента временно или за постоянно не е наличен, ние ще Ви изпратим уведомление за това. В него ние ще Ви информираме относно ситуацията и ще Ви предложим алтернативни продукти, които Вие лесно можете да добавите към абонамента си с един клик на мишката. Така можете да бъдете сигурни, че Вашият любимец ще си има всичко, от което се нуждае.

Има ли срок за предизвестие при отказ или срок на действие на договора?

Няма. Вие можете да прекратите абонамента си по всяко време през секцията „Преглед на абонаментите“ в "моят zooplus" като натиснете бутона "Прекратяване на абонамента", и това няма да Ви струва нищо.

Какви продукти мога да избера за включване в zooplus Relax?

На страницата на всеки продукт, както и в пазарската количка е обозначено за кои от продуктите можете да се абонирате. Освен това тези, подлежащи на включване в zooplus Relax имат отличителен знак и в списъка Ви с вече приключени поръчки, намиращи се в секцията „Моите поръчки“ в профила Ви "моят zooplus". 

Можете да изберете да включите в zooplus Relax продуктите от следните марки: 

8in1, AdaptilAdvance, Advance Veterinary Diets, AnimondaApplawsBarkoo, BelcandoBeneful, Benek, BewiDog, Beyond, Biokats, Bonzo, boschBozitaBrekkies, Briantos, Brit, BugBellCaniland, Carnilove, Cat Chow,  Catessy, Cat's BestCatsan, Catz FinefoodCesarCookiesConcept for Life, Cosma, Crave, Dentalife, DiboDogMio, Dogs'n TigerDokas, Dreamies, EncoreEukanuba, Ever Clean, FeliwayFelix, Feringa, Fleischeslust, Gourmet, Green Petfood, Greenies, Greenwoods, Hill's Science Plan, Hill's Prescription Diet, IAMS, Integra, IntersandJames WellbelovedJosera, Josidog, kooa, Leonardo, Libra, Lukullus, MAC'sMeraMy Star, Natures Variety, Nutrivet, Paws & PatchOptimanovaPedigree, Perfect Fit, Phil & SonsPurina Cat Chow, Purina One, Purina Pro Plan, Purina Pro Plan Veterinary Diets, Purizon, Rebel Belle, Rocco, Rosie's Farm, Royal Canin, Royal Canin Breed, Royal Canin Care Nutrition, Royal Canin Club Selection, Royal Canin Size, Sanicat, SchesirSepicatSheba, SmartBones, Smilla, STRAYZSuper Benek, TetraTerra Canis, Terra FelisThundershirtTigeria, Tigerino, Ultima, Vitakraft (за гризачи), Whiskas, Wild FreedomWolf of Wilderness

Към кого мога да се обърна, в случай че имам въпроси?

Ако имате въпроси или нужда от допълнителни пояснения във връзка с нашата услуга zooplus Relax, колегите ни от Отдела за обслужване на клиенти са на Ваше разположение.

Къде мога да се запозная с общите условия на zooplus Relax?

Нашите Общи условия за дейността и конкретно Общите условия на zooplus Relax можете да намерите ТУК.