Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията

Аксесоари от Cosma

Ексклузивни аксесоари от Cosma!

Изчистен класически дизайн, съчетан с изключителна функционалност

Новите аксесоари от Cosma впечатляват със своя класически и елегантен дизайн. От топчетата за игра, през красивите купи за хранене да мекото уютно легло - тук има по нещо за всяка нужда на вашата любимка. Както всички продукти на Cosma, изделията от новата линия с аксесоари също са с безупречно качество и печелят предпочитанията с модерния си дизайн и дискретни цветове. С тях не само ще можете да поглезите своята котка, но едновременно с това и да поставите стилен акцент във вашия дом.

Поглезете своята котка с аксесоарите Cosma и много любов!

Пухкаво легло от Cosma!

Леглото Cosma е направено от преплетени ленти от приятен мек филц и се радва на особена почит сред домашните тигри заради уюта, който предлага. То е с кръгла форма и има висок борд и затова е идеално за свиване на кълбо и за подремване.

Котешка пещера от Cosma!

Меката котешка пещера Cosma, направена от от висококачествен изкуствен филц, предлага на капризните пухкавелки едно уютно място за усамотение, сън и релакс. Отвътре тя е облицована с мек плюш и създава усещане за сигурност и защитеност. 

Драскалка за котки от Cosma!

Драскалката Cosma от велпапе е идеален аксесоар в помощ на грижата за котешките нокти и е чудесно допълнение към дървото за драскане. Тя е направена във формата на модерен диван и се състои от 100% от подлежащ на рециклиране картон. 

Практична двойна купичка от Cosma!

Модерната двойна купа Cosma от меламин с два изваждащи се съда от благородна стомана е отличен избор от гледна точка на нейната функционалност и стил. Материалите, от които са направени съдовете, са неутрални на вкус, дълготрайни, неръждаеми и устойчиви на висока температура и на надраскване.

Топчета за игра за котки от Cosma!

Вълнените топчета Cosma са направени 100% от естествени материали и са много здрави и дълготрайни. Те са изключително леки и не издават никакви неприятни шумове, докато котката си играе с тях. Благодарение на грапавата им повърхност и оптималния им размер, те се хващат много лесно с котешките нокти. 

Капак за консерви от Cosma!

С практичния силиконов капак за консервна кутия от Cosma храната от отворената консерва остава задълго свежа и апетитна. Капакът може да се мие в миялна, пасва на четири от най-разпространените размери консервни кутии и затваря отвора плътно.

Стилна силиконова подложка от Cosma!

Котките много държат на чистотата, затова стилната силиконова подложка за поставяне под купичките с храна и с вода е едно много разумно решение. Гъвкавата подложка не се плъзга по повърхността и е направена от силикон, който е безопасен при контакт с хранителни продукти. Тя е с леко повдигнат ръб, така че на пода да не попада храна или вода.