Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията

Консервирана храна за котки Cosma

Премиум консервирана храна за котки

Чиста наслада и много любов!

Отговорните собственици на котки много държат на това, техният домашен любимец да се храни с висококачествена храна. Котешката храна Cosma е направена от 100% натурални продукти, с особено високо съдържание на месо или риба и не съдържа никакви изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса. Изисканите рецепти печелят почитатели и сред най-претенциозните котки и подчертават неподправения вкус на подбраните съставки по напълно натурален начин. Cosma подпомага природосъобразното хранене, за благото на вашия домашен тигър!

Cosma Original

Cosma Original е висококачествена премиум консервирана храна за пораснали котки, направена от филе от сочно месо или крехка риба с най-добро качество. Всеки вариант съдържа само един източник на протеини във вкусно желе. Чистата допълваща храна от натурални висококачествени съставки не съдържа никакви изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса и подпомага природосъобразното хранене. Едно неподражаемо вкусово изживяване!

Cosma Asia

Cosma Asia е направено от голямо количества чисто прясно месо, крехка риба или вкусни морски дарове, във вкусно желе - екзотично и леко подправена с малко ориз. Всеки вариант съдържа два или повече източника на протеини. Чистата допълваща храна от продукти с най-добро качество, не съдържа никакви изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса и допринася за природосъобразното хранене на котката. Едно неподражаемо вкусово изживяване!

Cosma Nature

Cosma Nature е природосъобразна котешка премиум храна с най-добро качество с особено високо съдържание на месо или риба от 75%. Всички съставки се готвят по щадяща технология в собствен сос. Чистата допълваща храна не съдържа никакви изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса и подпомага природосъобразното хранене. Едно неподражаемо вкусово изживяване! 

Cosma Soup

Cosma Soup от фино месо или риба в деликатен бульон снабдява вашата котка с течности, като едновременно с това ѝ доставя истинска наслада. Беззърнената супа е направена от натурални съставки и не съдържа никакви изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса. Наслада за очите и небцето на вашата котка!