Вашата количка

Количката Ви е празна.

Приложението zooplus

Към апликацията

Аксесоари Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness аксесоари

ДИВОТО ЗОВЕ

Впуснете се в своето ново приключение с аутдор оборудването от Wolf of Wilderness.

Нашето оборудване за кучета се отличава с висока практичност и многостранна функционалност. Ние държим особено много на качеството на материалите и на прецизната изработка, както и на естественото и стилно „Wolf of Wilderness“-излъчване. За да може кучето ви и сред природата да се чувства като у дома си!

Чанта за храна

Практичната чанта за храна е идеална за транспортиране и съхранение на суха храна по време на излет сред природата. Много здравата материя отвън и вътрешната найлонова подплата предпазват от външни влияния и от навлажняване.


Спален чувал

Спалният чувал за кучета е направен от висококачествени дишащи материали. Той е капитониран и с мека подплата, така че в него да е наистина уютно. Моделът разполага с цип отстрани; когато е отворен, може алтернативно да се използва като постелка. 


Тренировъчно Dummy

С тренировъчното Dummy вие сте чудесно оборудвани за занимания на открито с вашия четирикрак приятел, като например игрите с хвърляне, апортиране и търсене. То е много здраво и едновременно с това меко, удобно е за носене благодарение на примката за ръката, затваря се с помощта на с цип и велкро и може да се напълни с лакомства.


Туристическа постелка

Туристическата постелка от Wolf of Wilderness осигурява пълно удобство при лежане и е идеален помощник по време на пътуване. Долната страна е надеждно предпазва от влагата и студа, идващи от земята, а горната страна е направена от мек велур. 


Фризби за кучета

Фризбито за кучета направено от много здрава, отблъсваща водата материя, а отвътре има меко ядро от дунапрен. Моделът няма никакви остри или твърди ръбове по себе си и лети много добре, така че безгрижната и безопасна игра сред природата да бъде гарантирана.

Торбичка за лакомства

Дали в кучешкото училище или по време на игра сред природата – с торбичката за лакомства вие винаги ще имате нещо вкусно подръка. Торбичката е направена от много здрава материя, може да се закача с помощта на карабинер, и лесно се затваря, като се стяга с шнур със стопер.

Капаци за консервни кутии

С капака за консервни кутии, направен от висококачествен силикон, можете сигурно и надеждно да затваряте и съхранявате отворените консерви. Капакът е с универсален размер и пасва на консервните кутии със съдържание от 400г и 800г. Той затваря кутията плътно и запазва храната по-дълго време прясна и с добър вид.


Купичка за кучета от благородна стомана

Купата за хранене е направена от неръждаема благородна стомана. Този материал е устойчив на надраскване и счупване, съответно изделието е много трайно и абсолютно неутрално на вкус. Ръбът на дъното е от силикон и предотвратява подхлъзването на купата, докато кучето се храни.