Магазин за кучета и котки на Hill's

Hill's
Hill's

Hill’s - специално разработена храна, отговаряща на всички нужди на Вашия домашен любимец

Специална храна, приготвеня според възрастта, размера и здравословното състояние на домашния любимец. Тя е изработена от висококачествени съставки, витамини, минерали и аминокиселини, без да има добавени оцветители, овкусители и консерванти. Отличен вкус, койото всеки любимец обожава!

Science Plan
Prescription Diet
Hill's

За Hill's

Иновативен подход към храненето на любимците

Hill's винаги мисли един ход напред, за да може да се насладите на всеки ден! Рецептите им помагат на кучетата и котките да постигнат здравословно тегло, да са по-жизнени и здрави и карат очичките на по-възрастните любимци да блестят. Разлика, която може да забележите веднага! 

Клинично доказана
Hill's

Разлика, която виждате и чувствате, и на която може да се доверите

ХРАНЕНЕ, БАЗИРАНО НА НАУЧНИ ОТКРИТИЯ

ХРАНЕНЕ, БАЗИРАНО НА НАУЧНИ ОТКРИТИЯ 

Рецептите на храните Hill's се разработват от ветеринарни лекари, специалисти по храненето и инженери в областта на хранително-вкусовата промишленост

ОДОБРЕНО ОТ ЖИВОТНИ-ПАРТНЬОРИ

ОДОБРЕНО ОТ ЖИВОТНИ-ПАРТНЬОРИ

Център за хранене на животни на Hill's (Global Pet Nutrition Center, PNC) помага при разработването на всяка храна, правейки стъпка пред другите – за да може Вашето животно да живее възможно най-добър живот.

ПРОГРАМАТА НА HILL'S „ХРАНА, ПОДСЛОН И ЛЮБОВ“

ПРОГРАМАТА НА HILL'S „ХРАНА, ПОДСЛОН И ЛЮБОВ“

Hill's подпомага приютите за животни с храни, които имат силата да променят живота, но също и оказва помощ на животните, обитаващи приюти, да намерят свой дом за постоянно.

  • Hill's храна за животни – специално направена за кучетата и а котките

    Вие търсите по-специална храна, разработена от ветеринарни лекари, за своето куче или котка? Ето няколко интересни факта относно марката Hill's: Тя има две много популярни продуктови линии: Hill's Science Plan и Hill's Prescription Diet. Над създаването на Sciene Plan и Prescirption Diet се трудят общо 150 ветеринарни лекари и специалисти по храненето, които разработват хранителни съчетания и рецепти от подбрани съставки и повече от 100 различни хранителни вещества. Както Science Plan, така и Prescrption Diet се произвеждат при спазване на строги правила и изключително високи санитаро-хигиенни стандарти, така че на Вашето животно да бъдат гарантирани пълна безопасност и отлично качество. Съобразени с индивидуалните потребности на отделното животно, Hill's Science Plan и Hill's Prescription Diet предлагат богат избор от специални продукти.

* Цените са в лева и включват ДДС. ** Транспортни разходи

„обикновено“ = Най-ниската цена на артикула през последните 30 дни.

Куриерска фирма

  • dpd

Сигурно пазаруване в zooplus

Последвайте zooplus

  • Android
  • iOs