Магазин за кучета и котки на Hill's

Hill's

Магазин за кучета и котки на Hill's

Hill's

Hill’s - специално разработена храна, отговаряща на всички нужди на Вашия домашен любимец

Специална храна, приготвеня според възрастта, размера и здравословното състояние на домашния любимец. Тя е изработена от висококачествени съставки, витамини, минерали и аминокиселини, без да има добавени оцветители, овкусители и консерванти. Отличен вкус, койото всеки любимец обожава!

Hill's съветник за хранене

 Hill's съветник за хранене
Можем ли да Ви помогнем да направите правилния избор?

Открийте правилната хранителна програма за Вашия четириног приятел само с няколко стъпки, с които ще определим индивидуалните му нужди.

Изберете вида на своя домашен любимец:

За Hill's

Иновативен подход към храненето на любимците

Hill's винаги мисли един ход напред, за да може да се насладите на всеки ден! Рецептите им помагат на кучетата и котките да постигнат здравословно тегло, да са по-жизнени и здрави и карат очичките на по-възрастните любимци да блестят. Разлика, която може да забележите веднага! 

Клинично доказана
Hill's

Разлика, която виждате и чувствате, и на която може да се доверите

ХРАНЕНЕ, БАЗИРАНО НА НАУЧНИ ОТКРИТИЯ

ХРАНЕНЕ, БАЗИРАНО НА НАУЧНИ ОТКРИТИЯ 

Рецептите на храните Hill's се разработват от ветеринарни лекари, специалисти по храненето и инженери в областта на хранително-вкусовата промишленост

ОДОБРЕНО ОТ ЖИВОТНИ-ПАРТНЬОРИ

ОДОБРЕНО ОТ ЖИВОТНИ-ПАРТНЬОРИ

Център за хранене на животни на Hill's (Global Pet Nutrition Center, PNC) помага при разработването на всяка храна, правейки стъпка пред другите – за да може Вашето животно да живее възможно най-добър живот.

ПРОГРАМАТА НА HILL'S „ХРАНА, ПОДСЛОН И ЛЮБОВ“

ПРОГРАМАТА НА HILL'S „ХРАНА, ПОДСЛОН И ЛЮБОВ“

Hill's подпомага приютите за животни с храни, които имат силата да променят живота, но също и оказва помощ на животните, обитаващи приюти, да намерят свой дом за постоянно.

 • Hill's храна за животни – специално направена за кучетата и а котките

  Вие търсите по-специална храна, разработена от ветеринарни лекари, за своето куче или котка? Ето няколко интересни факта относно марката Hill's: Тя има две много популярни продуктови линии: Hill's Science Plan и Hill's Prescription Diet. Над създаването на Sciene Plan и Prescirption Diet се трудят общо 150 ветеринарни лекари и специалисти по храненето, които разработват хранителни съчетания и рецепти от подбрани съставки и повече от 100 различни хранителни вещества. Както Science Plan, така и Prescrption Diet се произвеждат при спазване на строги правила и изключително високи санитаро-хигиенни стандарти, така че на Вашето животно да бъдат гарантирани пълна безопасност и отлично качество. Съобразени с индивидуалните потребности на отделното животно, Hill's Science Plan и Hill's Prescription Diet предлагат богат избор от специални продукти.

 • Чудите се коя е подходящата храна Hill’s за Вашето куче или котка?

  Марката предлага богат избор от висококачествени и изпробвани сухи и консервирани храни. Hill's храна за кучета и Hill's храна за котки са разделени на две марки - Hill's Science Plan и Hill's Prescription Diet. Science Plan предлага всичко, от което едно здраво животно се нуждае през различните етапи от своя живот -от малко кученце или котенце, чак до дълбока старост, но също и за задоволяване на различни специфични потребности, например посредством суха и консервирана храна без зърно или пък с намалено съдържание на мазнини и калории.

 • Ветеринарят е препоръчал хранене със специално храна за Вашето куче или котка?

  Наред с линията Science Plan, която предлага най-вече храни за здрави животни, марката на Hill's Prescription Diet обхваща цяла палитра специални продукти , предназначена за кучета и котки, страдащи от някакво заболяване. Hill's Prescription Diet предлага клинично тествана храна за кучета и котки при заболявания на пикочните пътища, на ставите, кожата или храносмилателната система, които да помогнат на болното животно и да подкрепят провежданото лечение. Например сериите Hill's I/D за кучета и Hill's I/D за котки представлява лесносмилаема храна за пораснали кучета или котки със стомашно-чревни заболявания, която облекчава нарушенията в чревната резорбция. Едновременно с това се регулира храносмилателният процес. Тази храна може също да спомогне за бързото оздравяване след претърпяна операция или травма.

 • Търсите вкусно, но здравословно лакомство за своето куче?

  Всеки обича да доставя радост на своя любимец, като му дава нещо вкусничко като награда или просто за почерпка. За съжаление понякога е доста трудно да вършим това и едновременно с това да се съобразяваме с потребностите на кучето от здравословна гледна точка. Затова, наред със сериите Hill's Science Plan и Hill's Prescription Diet, Hill's са разработили и собствена линия от снаксове Hill's за кучета, чийто състав е оптимално съобразен с индивидуалната кондиция на животните. Така например лакомствата Hill's са предназначени за кучета с непоносимост към храни, с наднормено тегло или пък за по-възрастни кучета, имащи проблеми със зъбите. Без зърно, хипоалергенни или пък с вещества, подпомагащи здравето на ставите – тук наистина за всеки вкус и нужда има по нещо!