Храна за котки Smilla

Храна за котки Smilla
Храна за котки Smilla

Повече от 10 години, Smilla предлага на котките една балансирана и разнообразна, всеобхватна грижа за всеки стадий на живота. Нашите рецепти съдържат витамини и минерали, които поставят основата за един жизнен и дълъг котешки живот.

Благодарение на специалния хранителен профил, Smilla задоволява специфичните нужди на котката, взависимост от актуалния стадий на живот, в който тя се намира. Голямото разнообразие от висококачествена суха и консервирана храна, както и вкусни лакомства, предлагат хранително разнообразие в котешката купичка. 

Храна за котки Smilla

Качествена храна за котки

Smilla е храна за котки, разработена в сътрудничество с най-добрите експерти и в съответствие с най-новите научни постижения. Съдържа витамини, ценни съставки и оптимално съотношение на протеини за здравето и благополучието на вашата котка. Храната за котки Smilla подпомага процесите на почистване на зъбите благодарение на специалната форма и структура на гранулите. Без изкуствени и генетично модифицирани съставки. Храната е съобразена с нуждите на котките в различни етапи от живота.

Храна за котки Smilla

* Цените са в лева и включват ДДС. ** Транспортни разходи

„обикновено“ = Най-ниската цена на артикула през последните 30 дни.

333zooТочки при регистрация
Не пропускайте персонализираните оферти, купони и намаления!
Не пропускайте персонализираните оферти, купони и намаления!
Избери животно/и

Куриерска фирма

  • dpd

Сигурно пазаруване в zooplus

Последвайте zooplus

  • Android
  • iOs