TIAKI

TIAKI

TIAKI

TIAKI

TIAKI не се опитва да е нещо специално, защото уникалната връзка между Вас и Вашия домашен любимец е нещо изключително! Нещо, което принадлежи само на вас. TIAKI по-скоро се стреми е да част от Вашето ежедневие.

Искаме да бъдем съпричастни към всеки щастлив момент на Вашия любимец: играчката, която дъвче нон-стоп; каишката, която нетърпеливо Ви носи, когато дойде време за разходка или пък леглото, в което с радост заспива след вълнуващ ден.

TIAKI е марката, която е до Вас във всички ситуации: както в красивите, невероятни моменти, които носят радост на Вас и любимеца Ви, така и в моментите, които са пълни с космми, драскотини или изгризвания.

Това е мястото, на което искаме да бъдем.

TIAKI. Част от Вашия живот.

За TIAKI:

Ние сме част от живота на домашните любимци и техните семейства: стремим се да отговорим на всички нужди от ежедневието на всеки етап от живота. Помагаме да улесним ежедневната грижа за Вашите домашни любимци чрез разнообразие, цена и поддръжка. TIAKI означава всички неща, които правят домашните любимци щастливи - техните играчки, тяхното легло, тяхната каишка ...

Ние сме експерти по домашни любимци

Ние Ви предлагаме разнообразие

Ние сме част от Вашето ежедневие

Ние искаме да Ви направим щастливи

TIAKI