Как да се възползвате от нашата бонус програма
Създайте zooplus профил
Като регистриран клиент на zooplus може автоматично да използвате бонус програмата и ще получите 200 zooТочки като подарък за добре дошли.
Събирайте zooТочки
При всяка поръчка получавате 1 zooТочка за всеки 2,00 лв. от крайната сума. Може да събирате и допълнително точки с безбройните ни промоции.
Осребрете zooТочките
Изберете си премия и я добавете към останалите продукти в количката още с втората си поръчка.
Как работи събирането на zooТочки:
За всеки 2,00 лв. от стойността на Вашата поръчка, получавате една zooТочка. Ако общата стойност на поръчката е нецяло число, точките ще бъдат закръглени към 0,50 лв.(например за поръчка на стойност 18,60 лв., ще получите 9 точки, а за поръчка на стойност 19,60 лв., ще получите 10 zooТочки).

Можете да натрупате допълнително zooТочки при специални промоции и оферти. Може да ги откриете на уебсайта ни и в електронния бюлетин, за да грабнете желаната премия още по-бързо.

Точките ще бъдат добавени към сметката Ви, когато поръчката е напълно изплатена и осчетоводена при нас. По технически причини паричните суми се получават приблизително един ден след като бъдат осчетоводени от Вашата сметка.

Ако стойността на поръчката или на плащането се намали (напр. заради връщане на продукт или грешна доставка), ще получите zooTочки само за актуално заплатената сума.