Препоръчайте zooplus на приятели - условия за участие

Препоръчайте ни на приятел!

Моля, запознайте се с нашите общи условия. Ние си запазваме правото да проверяваме всяка една от препоръките, и в определени случаи, да ги отхвърлим, ако критериите, описани по-долу, не са изпълнени:

1. Регистрация

Регистрирането в програмата "Препоръчай на приятел" става чрез попълване на онлайн формуляра за регистрация в "моят zooplus". Ние ще прегледаме молбата Ви и в най-кратък срок ще изпратим поздравителен имейл на препоръчаните от Вас хора.

2. Кой може да вземе участие и да ни препоръча на приятели?

Всички лица, които са регистрирани като клиенти на zooplus и са поръчвали в миналото от нашия онлайн магазин, чиито поръчки са били обработени и заплатени напълно. За съжаление, право на участие нямат клиентите, върнали поръчка.

3. На кого можете да препоръчате zooplus?

Физически лица, от Вашето семейство, на познати или приятели, които все още не са поръчвали от zooplus.

Съответните лица, трябва да не са вземали участие в програмата, през последните 12 месеца, било то чрез Ваша препоръка или препоръка на някой друг.

Внимание: 

  • Нямате право да препоръчвате себе си или хора, живеещи заедно с Вас.
  • Всяко лице може да бъде препоръчано само веднъж в рамките на една година.
  • Признаване на вече извършени покупки като извършени по препоръка на приятел, за съжаление е невъзможно.

4. Какво получава препоръчаният приятел?

Препоръчаните приятели получват поздравителен имейл и купон за 10% намаление за първата си покупка в zooplus.

5. Какво получавате Вие ако препоръчате приятел?

Като подарък за Вашата препоръка, вие ще получите 350 zooТочки. Това става само в случай, че Вашият препоръчан приятел отговаря на посочените в точка 3 критерии. Препоръчаният от Вас приятел трябва да си направи акаунт в zooplus с имейл адреса, с който Вие сте го препоръчали, и да направи поръчка на мин. стойност 49 лева. Поръчката и препоръката се считат за успешни, когато поръчката е напълно изплатена и не е върната обратно.

6. Вашият подарък

Ние ще ви уведомим по имейл, ако някое от лицата, на които сте ни препоръчали, е изпълнило всички описани по-горе критерии и е използвало нашия купон за намаление от 10% при поръчката си. Вие ще получите паролата за наградата си по електронната поща. Бонус точките ще бъдат автоматично добавени в акаунта Ви или ще получите ваучерът за 10 лв. отстъпка на имейла си.

7. На колко приятели можете да препоръчате zooplus?

Можете да изпращате до 60 препоръки на приятели в рамките на една година.

8. Информация за баланса по Вашия акаунт

zooplus автоматично Ви изпраща копия от всяка Ваша препоръка. По този начин винаги знаете, на кого вече сте препоръчали zooplus. Във Вашият акаунт можете да видите броят на хората, които сте препоръчали и стойността на получените премии.

ВАЖНО: Молим за Вашето разбиране за това, че ние можем само в тази анонимна форма да Ви информираме за това, колко от лицата, препоръчани от Вас, успешно са направили покупка в zooplus. От съображения за поверителност, ние не можем да разкрием допълнителна информация за клиентския статус на Вашите приятели и тяхната поръчката.

9. Поверителност и лични данни

С участието си в тази бонус-програма, Вие се съгласявате, че Вашето име и Вашия имейл адрес, както и името и имейл адреса на препоръчаното от Вас лице, могат да бъде използвани и съхранени в рамките на програмата за препоръка на приятели. Тази информация не се разкрива на трети лица.

10. Промени в условията за участие или прекратяване на програмата

Ние си запазваме правото да променяме сроковете и условията на програмата по всяко време, както и да я прекратим.