Създайте профил на Вашия домашен любимец ❤️

Създайте профил за Вашия домашен любимец за да получавате информация и персонализирани препоръки, пожелания за рожден ден и изключителни оферти за Вашия домашен приятел.

zooplus с удоволствие ще придружи Вас и Вашия домашен любимец навсякъде!​ 

Създайте профил на любимеца за да получавате информация и персонализирани препоръки, пожелания за рожден ден и изключителни оферти за Вашия четирикрак приятел.

Не забравяйте да приемете правилата и условията, при създаването на профил за Вашия домашен любимец и да се запишете за бюлетина на zooplus, за да сте винаги в крак с най-новите предложения!

Създайте профил и се наслaдете на предимствата!

Създайте профил за Вашият домашен любимец за да получавате информация и персонализирани препоръки, пожелания за рожден ден и изключителни оферти за Вашия домашен приятел.

Открийте какво можете да спечелите с профил на Вашия домашен любимец!

Получавайте пожелания за рожден ден за Вашия домашен любимец!Рожден ден🎂

Получавайте пожелания за рожден ден за Вашия домашен любимец!

Получавайте ексклузивни код купони и специални оферти!Ексклузивни оферти🎉

Получавайте ексклузивни код купони и специални оферти!

Още изненадиОще изненади🎁

Не можем да издадем всичко... Регистрирайте Вашия домашен любимец и бъдете в крак с най-новите предложения!

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

За да получи ексклузивни промоции, оферти, награди и пожелания за рожден ден въз основа на данните, предоставени при създаване на профил на домашен любимец, потребителят трябва да се абонира за бюлетина на zooplus и да направи профил на домашен любимец в „моят zooplus“, като същевременно приеме правата върху интелектуалната собственост и правотo на използване на данните на домашния любимец.

РОЖДЕН ДЕН НА ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ

Ще получите пожелание за рожден ден за Вашият домашен любимец, ако въведете датата на раждане в профила на съответния домашен любимец. Освен това всеки потребител получава подарък за рождения ден за своя домашен любимец. Ако даден потребител има повече от един домашен любимец в своя zooplus профил, той/тя ще получи подарък за рожден ден само за първия създаден профил на домашен любимец.

За да получи пожелания за рожден ден и подарък, потребителят трябва да се абонира за бюлетина на zooplus и да приеме условията относно правата върху интелектуалната собственост и правото на използване на данни за домашните любимци.

Подаръкът за рожден ден може да бъде използван до 60 дни след получаването на имейл от магазина, където е създаден профила на домашния любимец.

Потребителят може да получи подарък само веднъж в годината. В случай на смърт на животното/ите, потребителят няма да получи ваучер за починалото/ите животно/и. След това подаръкът за рожден ден ще бъде прехвърлен на следващия домашен любимец с рожден ден през тази година, ако потребителят вече не е получил подарък за рожден ден през същата година. zooplus си запазва правото да прави промени или допълнения към условията за участие, наградите или други процеси, описани в условията за участие в програмата за рожден ден по всяко време.