Добре дошли в магазинa на Brit!

Магазинът на храна за кучета и котки Brit

Добре дошли в магазинa на Brit!

Магазинът на храна за кучета и котки Brit

Brit - профилактика чрез хранене

Открийте супер премиум храната за кучета и котки Brit! Тя съдържа много висококачествено месо или риба и е разработена за защита на организма от негативните влияния на околната среда.

Гамата Brit Care за кучета се основава на висококачествени, внимателно подбрани съставки като агнешко, сьомга, херинга, патица или заек и има балансирана хиполаергична формула, която предотвратява непоносимостта към храни. Brit Care поддържа имунитета и помага за премахване на риска от сериозни заболявания.

Гамата Brit Care за котки се основава на супер първокласна хипоалергенна формула с прясно месо, обогатена с билки и пробиотици. Продуктите съдържат естествени съставки и нямат добавен глутен, захар, соя, изкуствени овкусители или консерванти.

Гамата Brit Premium by Nature за кучета е много добре смилаема, съдържа 45-55% пилешко месо, внимателно подбрани натурални съставки, отговаря на специфичните изисквания на Вашия любимец.

Открийте предимствата на марката Brit

• Суперпремиум суха и консервирана храна с много месо или риба

• Висококачествени, внимателно подбрани съставки и балансирана хипоалергенна формула

• Полезни пробиотици & Омега 3 и 6 мастни киселини

• Подпомага имунитета, подобрява общото благосъстояние и спомага за премахване на риска от сериозни заболявания

• Специално адаптирана към специалните нужди и размери на кучетата или котките

• Без консерванти, оцветители и изкуствени овкусители

• Осигурява профилактика чрез хранене

Храна за кучета и котки Brit

Храна за кучета и котки Brit

Повече от 25 години Brit произвежда супер премиум храни за кучета и котки, използвайки модерни технологии и изключително свежи и здравословни съставки. Здравето на вашия домашен любимец е приоритет за Brit - храната не съдържа консерванти, изкуствени аромати или генетично модифицирани суровини. В лабораториите на Brit не се извършват тестове върху животни.

Балансирана храна, адаптирана за нуждите на вашия домашен любимец

Гамата Brit предлага хипоалергенна, балансирана суха храна, разработена да отговори на специфичните нужди на кучетата и котките. Рецептите на Brit подпомагат здравето и жизнеността на вашия домашен любимец, осигурявайки всички витамини и хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на тялото.

Brit е налична в различни вкусове, в зависимост от възрастта и размера на породата на Вашето куче. Продуктите Brit са хранително адаптирани за кучета от всякакъв размер, на всеки етап от живота. Със сигурност ще намерите подходящата храна за вашето куче точно на тази страница.

Освен това марката Brit разработи специална храна за кучета шампиони, която поддържа кожата и козината, както и цялостния тонус на тялото в отлично състояние. Подходяща е също така и за спортни кучета, изключително физически активни, които имат много по-висок разход на енергия отколкото останалите кучета.

Brit предлага две серии храна за кучета

Brit Care за кучета: Храната Brit Care е базирана на подбрани висококачествени съставки и има балансирана хиполаергична формула, която предотвратява непоносимостта към храни и е лесна за смилане. Храната за кучета Brit Care е предназначена да подпомогне за намаляването на риска за развиване на сериозни заболявания.

Brit Premium by Nature за кучета: за подрастващи и възрастни кучета от всякакъв размер, със супер премиум качество. Ефективно предпазва тялото на кучето от вредното въздействие на външни фактори.

Храна за котки Brit

Храната за котки Brit Care е хипоалергенна и адаптирана към разнообразните нужди на котките. Комбинацията от прясно месо и висококачествено месно брашно прави вкуса на храната Brit Care привлекателен дори и за най-капризната котка.

Brit Care Grain-Free Kitten Healthy Growth & Development е подходяща за подрастващи котки от едномесечна възраст до началото на първата година от живота, а в асортимента ще намерите и храна за котки с наднормено тегло - Brit Care Grain-Free Sterilized Weight Control, а за стерилизирани котки - Brit Care Grain-Free Sterilized Urinary Health или Sensitive.

В zooplus ви предлагаме разнообразие от храни за кучета и котки на отлични цени. Вижте нашата пълен асортимент от топ марки.