ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на ТОП продукти 💰

ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на ТОП продукти
ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на ТОП продукти

ДОПЪЛНИТЕЛНO намаление на ТОП продукти 🏆

Само сега вземете допълнителна отстъпка на ТОП продукти в магазина. Получавате допълнително отстъпка за любимите си продукти за кучета и котки. Какво трябва да направите? Просто поставете отметка в квадратчето с текста:

✅ Приложи ваучера - Спести %

и автоматично получавате отстъпката за Вашата поръчка 🛒. Какво чакaте? Побързайте! ⏰ Десетки ТОП продукти Ви очакват да ги купите, този път с ДОПЪЛНИТЕЛНИ отстъпки!

ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка за птици и гризачи

💰 ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на ТОП продукти

Какви видове отстъпки и промоции има в zooplus?

В zooplus можете да спестявате по много начини. Всички текущи кампании и оферти на zooplus можете да намерите на нашата страница Актуални промоции . А на страницата zooplus Предимства можете да намерите повече информация за нашата програма за лоялност, бюлетина на zooplus и подаръка от 333 zooТочки, които получавате при абониране, както и много други страхотни оферти, с които можете да спестите пари!

Какво е ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка?

ДОПЪЛНИТЕЛНАТА отстъпка представлява ваучер за намаление, който се прилага при кликване върху продукта, на ниво вариант. Тя може или не може да се комбинира с други видове отстъпки или кампании (допълнителна информация за отстъпката ще откриете в инфобокса, намиращ се над цената на варианта с допълнителна отстъпка).

Колко мога да спестя с ДОПЪЛНИТЕЛНАТА отстъпка?

Всеки месец имаме селекция от продукти с ДОПЪЛНИТЕЛНО намаление, а процентът на отстъпката е различен за всеки продукт. Можете да намерите продукти с различни отстъпки, понякога достигащи 40%. Затова следете селекцията с допълнителни отстъпки всеки месец.

Как да активирам ДОПЪЛНИТЕЛНАТА отстъпка в продукта?

За да приложите допълнителната отстъпка, не е необходимо да активирате ваучера ръчно. Много е просто - ето какво трябва да направите:

  1. Изберете продуктите от желаната категория.
  2. Поставете отметка в квадратчето с текста "Приложи ваучера - Спести", за да активирате допълнителна отстъпка за желания вариант. След това добавете продукта в количката.
  3. Допълнителната отстъпка се приспада автоматично.

Важно: всички продукти на тази страница имат поне един вариант, към който може да се приложи допълнителната отстъпка.

Предимствата на zooplus

Доказана марка за качество
Oт любители на животните за любители на животните
По нещо за всеки вкус